Octonautlar: Kara Operasyonu 1. sezon Netflix'te başladı! Diziyi tanıyalım!

Netflix'in yeni animasyon dizisi "Octonautlar: Kara Operasyonu (Octonauts: Above & Beyond)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

Octonautlar keşiflerini denizin ötesine, karaya doğru genişletiyor! Yeni arkadaşlarla, risk altındaki tüm habitatları ve hayvanları koruyacaklar...

Vicki Wong & Michael C. Murphy ikilisince yaratılan karakterlerden esinlenerek hayata geçirilen Netflix'in yeni animasyon dizisi "Octonautlar: Kara Operasyonu (Octonauts: Above & Beyond)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

07 Eylül 2021 Salı günü platforma eklenen 1. sezon toplam 13 bölümden oluşmakta.

OCTONAUTLAR: KARA OPERASYONU NASIL BİR DİZİ?

Peki; Antonio Aakeel, Chipo Chung, Simon Foster gibi isimleri seslendirme kadrosunda bulunduran dizinin konusu ne?

Octonautlar: Kara Operasyonu'nun hikayesi; Octonautlar'ın keşif çalışmalarını denizden karaya taşımasına; yeni araçları ve yeni arkadaşlarıyla risk altındaki tüm doğal yaşam alanlarını ve hayvanları korumak için çaba göstermelerine odaklanıyor.

Gemileri çöl kıyısında karaya vuran Octonautlar, su bilimci maymun Paani ile tanıştıktan sonra ilk iş olarak onun susuz kalmış hayvanlara su taşımasına yardımcı oluyorlar.

21-09/08/octonauts-above-beyond-afis.jpeg

Sezonun her biri 25'er dakikalık bölüm isimleri şu şekilde sıralanıyor: "Octonautlar ve Afrika Macerası", "Octonautlar Ateş ve Buz Ülkesinde / Octonautlar ve Böcek İstilası", "Octonautlar ve Kuvvetli Fırtınalar / Octonautlar ve Sibirya Semenderi", "Octonautlar ve Kaplıca Yılanı / Octonautlar ve Nevadalı Balık", "Octonautlar ve Avustralya Kırsalındaki Gizem / Octonautlar ve Antartika'da Kurtarma Operasyonu", "Octonautlar ve Tırtıl Konvoyu / Octonautlar ve Meraklı Penguen", "Octonautlar ve Rocky Dağı'ndaki Heyelan / Octonautlar ve Bambu Kurtarma Operasyonu", "Octonautlar'ın Kasırga Avı Macerası / Octonautlar ve Küçük Balık", "Octonautlar ve Köstebek / Octonautlar ve Devasa Böcek", "Octonautlar ve Uyurgezer Kemirgen / Octonautlar ve Ördek", "Octonautlar Dünyanın En Büyük Mağarasında / Octonautlar ve Armadillo", "Octonautlar ve Karıncalar / Octonautlar ve Sıcak Hava Dalgası", "Octonautlar ve Deniz Papağanı Kolonisi / Octonautlar ve Kazıcı Canavar".

Silvergate yapımcılığında hazırlanan Octonauts: Above & Beyond'un seslendirme kadrosunda Antonio Aakeel, Chipo Chung, Simon Foster üçlüsü dışında Teresa Gallagher, Simon Greenall, Kate Harbour, Paul Panting, Rob Rackstraw, William Vanderpuye, Helen Walsh, Keith Wickham, Andres Williams, Jo Wyatt gibi isimler yer alıyor.

21-09/08/octonauts-above-beyond-poster.jpeg

Yapımın yazar ekibi ise başyazar Stephanie Simpson, Max Beaudry, Kevin Burke, Rich Fogel, Mark Hoffmeier, Kevin Hopps, Mark Huckerby, Adam Idelson, Marty Isenberg, Nick Ostler, Patrick Rieger'dan oluşuyor.

"Octonauts: Above & Beyond" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin