Masumlar Apartmanı 2.sezon 2.tanıtımı Yayında! Neler Olacak?

Masumlar Apartmanı 2.sezon 2.tanıtımı paylaşıldı. Yeni sezonda Han'a ne olacak? İnci'nin ailesi duruyor mu? İşte yeni sezonda olacaklar konusunda detaylar.

Masumlar Apartmanı 2.sezonun başlamasına birkaç gün kaldı. Dizinin ikinci sezonu 14 Eylül Salı günü başlıyor. Bir hafta kadar sonra yayınlanacak olan yeni sezon ilk bölümünde neler olacağını da görmeye başladık. Çünkü bunu gösteren bir fragman yayınlandı. Masumlar Apartmanı 2.sezon 2.tanıtımı adıyla yayınlanan fragman, adeta neler olacağını özetliyor gibi.

Peki fragman sonrasında bizim gördüklerimiz neler? Dizinin ikinci sezonunda neler olacak ve Han iyileşecek mi? Soruların cevapları için tanıtımdan yaptığımız çıkarımlara geçelim.

Masumlar Apartmanı 2.sezon 2.tanıtımı ve Olacaklar

Yeni sezon için yayınlanan fragmana, doğal olan yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman Han’ın hala iyileşemediğini görüyoruz. Aslında ikinci sezonda Han iyileşmiş bir şekilde geri döner diye düşünülüyordu ama görünen o ki Han kafayı hala toparlayamamış. Net bir şekilde delirmiş gibi davranıyor bunu anladık.

Haliyle evin işleri de Safiye ve Gülben’e kalmış gibi duruyor. Burada ikilinin de ciddi bir mücadelesi olacak onu da anladık. Bir yandan da Esat’ın diziye devam ettiğini ve onun da Han’a destek olmaya çalıştığını görüyoruz.

Yeni sezonda İnci’nin ailesi için de değişen bir durum yok. İnci’nin kardeşi ve dedesi de yine aynı apartmanda yaşamaya devam ediyor. Bunun yanında belki de yeni bölümde en çok dikkat çeken isim ise Melisa Şenolsun olacak.

Ünlü oyuncu ilk bölümden diziye entegre olmuş gibi gözüküyor. Nasıl bir rol üstleneceği merakla bekleniyordu. Bu konuda da görünen şu ki ünlü isim Han ile yakınlaşacak yeni kadın karakteri canlandıracak gibi duruyor. İnci biraz hızlı unutulacak gibi.

Masumlar Apartmanı 2.sezon 2.tanıtım videosunda çıkardıklarımız şimdilik bunlar. Şu an için diziden ayrılan başka bir isim gözükmüyor. Yine de ayrılan olup olmayacağını anlamak adına yeni sezonu bekleyeceğiz. Naci hocaya ne olduğunu da hala bilmiyoruz. Yeni sezon 14 Eylül’de yayınlanacak ve soruların cevabını alacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin