Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yeni dizisi Kuzgun'dan 1. bölüm fragmanı geldi!

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 09:29
Yeni Bölüm

Uzun süredir ekranlara ara vermiş olan Barış Arduç ve Burcu Biricik'i aynı projede buluşturan Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisi, bomba gibi bir hikaye ve muhteşem bir kadro ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

"Ölümüm 3 gün, yeniden doğmam 20 yıl sürecek" sloganı ile daha başlamadan akıllara kazınan Kuzgun dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

19-02/06/kuzgun.png

Kuzgun dizisinin konusu 

Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş’ın kaleme aldığı,  yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu Kuzgun dizinin konusu, hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alacak. 

Kuzgun dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun karakteri ile Burcu Biricik'in canlandırdığı Dila karakteri ile hazırlanan Kuzgun dizisi 1. bölüm fragmanında: Kuzgun, bir avdan bahsediyor. Avın kendini avcı sanmasını anlatırken Dila da "Ava giderken avlanmak dediğimiz" diye cevap verir. Kuzgun'un "Yani insan yakalayamayacağı kadar yüksekte bir şeye göz diktiyse" diyerek bir imada bulunuyor. Ancak Dila "Yok, yüksekle aram iyi değildir" diye cevap veriyor. Kuzgun'un "Aksi gibi insan en çok olduğu yeri sevmiyor" cevabı ise bambaşka dosyaların yeniden açılacağına işaret ediyor. 

19-02/06/kuz.png

Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği 'Minnet Eylemem' şarkısı eşliğinde hazırlanan fragmanda, Dila bu imalardan şüphe ederek "kimsin sen?" sorusunu soruyor. Kuzgun ve Dila’nın illüstrasyonlarıyla son bulan fragman oldukça büyük ilgi görüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin