Diriliş Ertuğrul 134. bölümde Moğol tehlikesi yaşanacak! Hayme Ana ve Osman'ın başı dertte!

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 134. bölümünde büyük tehlikeler izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı Bensu Soral, Hülya Darcan, Didem Balçın ve İlker Aksum'un da başarıyla eşlik ettiği, TRT'nin en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 134. bölümünde büyük bir Moğol tehlikesi yaşanacak. 

Diriliş Ertuğrul dizisinin 6 Şubat Çarşamba günü yani bu akşam ekrana gelecek olan 134. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Moğollar hiç beklenmedik bir anda Ertuğrul Bey’in obasına saldırı düzenliyor ve herkesi rehin alıyor. Moğol tehlikesiyle baş edemeyeceğini anlayan Dragos da Ertuğrul Bey’e mecbur olduklarını söylüyor.

19-02/06/mogol-1549439943.png

Diriliş Ertuğrul 134. bölümde neler olacak?

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat’la uğraşmak zorunda kalan Ertuğrul Bey’in yürüttüğü faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmadı. Hülagü Han’ın peşinde olduğu ve Selçuklu Devlet sırlarını içinde barındıran sandıkla Anadolu’dan toplanan vergilerin bir anda ortadan kaybolması Ertuğrul’u gösteriyordu. Kendileri açısından yaşanan sıkıntılara son vermek isteyen Moğollar Söğüt’e en vahşi komutanlarından birini göndermiştir. Nökerleri ile Kayı obasını basan Moğol komutanı, Hayme Ana ve otağdakileri esir almıştır. Ayrıca Ertuğrul Bey'in oğlu Osman'ı da esir alan Moğollar, Hayme Ana'nın boğazına kılıç dayarlar. 

19-02/06/haymet.png

Moğol komutanı, Beybolat'ı Uç Bey ilan ederken, Dragos'un artık düşmanı olan Ertuğrul ile ortak bir düşmanı vardır. Ertuğrul Bey'i oğulları ile tehdit eden düşmanlara, Ertuğrul Bey'in cevabı ise: "Davaya zaval gelmemesi için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Eğer ölünmesi gerekirse ölürler. Ben evlatlarımı bu dava uğruna ölsünler diye yetiştirdim." olacak ve Moğol baskınına karşı şiddetli bir atakla geri dönecek. 

19-02/06/diri-1549439965.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin