Barış Arduç'un rol aldığı Kuzgun'un kadrosuna Ahmet Varlı da katıldı!

Ekranların yeni ve sevilen dizisi Kuzgun'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
22 Şubat 2019 - 14:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol aldığı, Star tv'nin iddialı dizileri arasına giren Kuzgun dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kuzgun dizisinin yeni oyuncusu da Ahmet Varlı oldu. 

Barış Arduç (Akça Kuzgun) ile Burcu Biricik’i (Dila) buluşturan dizi Hatice Aslan (Meryem), Levent Ülgen (Rıfat) ve Erdal Küçükkömürcü gibi usta oyuncularıyla dikkat çeken ve beğeni kazanan Kuzgun dizisinde Ahmet Varlı, Bora karakteri ile diziye dahil olacak. 

19-02/22/ahmet-varli.png

Senaryosunu Emmy ödüllü Kara Sevda dizisine de imza atan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz birlikte yazarken, yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor. 

Babasının ve yapayalnız geçirdiği çocukluğunun intikamını almaya çalışan Kuzgun Cebeci’nin, çocukluk aşkı Dila'ya rağmen yeniden intikam için ayağa kalkmasını konu alan Kuzgun dizisinde: Ahmet Varlı da Erdal Küçükkömürcü'nün canlandırdığı Şeref'in oğlu ve veliahtı olan Bora karakterini canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin