Memo Davran Yasak Elma dizisine konuk oluyor...

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Memo Davran'ı konuk oyuncu olarak izleyeceğiz...

Nurşah
22 Şubat 2019 - 14:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Talat Bulut gibi sevilen isimlerin yer aldığı Fox Tv ekranlarının pazartesi akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Yasak Elma'da Memo Davran'ı konuk oyuncu olarak izleyeceğiz!

 19-02/22/yasak-elma-memo-davran.JPG

Memo Davran Yasak Elma'da!

Yasak Elma entrika ve heyecan dolu bölümleri ile her pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başladığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizi yeni bölümünde konuk bir ismi de ağırlayacak...

Eğlence hayatının tanınmış işletmecilerinden birisi olan Memo Davran Yasak Elma yeni bölümde izleyicilerin karşısında olacak. Davran'ın Eda Ece, Şafak Pekdemir ve Sarp Can Köroğlu ile aynı sahneyi paylaşacağı söyleniyor. 

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin