Barry 2. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Oyuncu olmak isteyen bir tetikçinin eğlenceli hikayesini sunan HBO komedisi Barry'nin yeni bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

HBO'nun ilk sezonuyla birçok ödül töreninde adaylık ve ödül kazanan komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta "The Show Must Go On, Probably?" isimli bölümle ekranlara geri döndü.

BARRY 2. SEZON AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Barry, Dedektif Moss'un ortadan kaybolmasının ardından yas tutan eğitmenleri Gene Cousineau'nun yokluğunda Sally ve sınıfın diğer öğrencilerini performanslarını sergilemeye devam etmeleri konusunda ikna etmeye çalışır. Goran'ın öldürülmesinin ardından Noho Hank ve Cristobal'ın kurduğu ortaklık bazı büyüme ve kıskançlık sorunlarıyla karşı karşıya gelir. Cleveland cephesinde ise Fuches, yeni tetikçisinin beceriksizliği nedeniyle sorunlar yaşar.

19-04/06/barry-2x04-foto3.jpg

BARRY 2. SEZON 1. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

İkinci sezonunun açılış bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.53 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

BARRY 2. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Taofik Kolade'ın senaryosunu kaleme alıp, Hiro Murai'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 2. bölümü "The Power of No" ile 07 Nisan 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/06/barry-2x04-foto2.jpg

BARRY 2. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Noho Hank'in (Anthony Carrigan) baskısına maruz kalan Barry (Bill Hader) önemli bir suikast görevinin üstesinden gelmek için mücadele verir.

Orijinal bir tiyatro oyunu için sınıf üyelerinden kişisel tramvalarını, yaşanmışlıklarını ortaya dökmelerini isteyen Gene (Henry Winkler) kendi geçmişiyle yüzleşmeye karar verir.

Fuches (Stephen Root) ise Cleveland'da sorulara kaçamak cevaplar verir.

BARRY YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/06/barry-2x04-foto1.jpg

19-04/06/barry-2x04-foto4.jpg

"Barry" 2. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin