Yamaç Sena'nın peşinde Çarpışma'da!

Çarpışma'nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Çukur dizisinin oyuncuları konuk olarak yer alıyordu. Sena'nın peşine düşen Yamaç da Çarpışma dizisinde göründü!

Nurşah
05 Nisan 2019 - 15:27
Yeni Bölüm

Çukur dizisinde Sena'nın kaybolması en çok Yamaç'ı etkiledi. Mahsun tarafından kaçırılan Sena'nın peşine düşen Çukur ekibi soluğu, Salih'in eski arkadaşı olan Veli'nin yanında aldı!

19-04/05/arpisma-dizisinde-salih-ve-medet.jpg

Çarpışma dizisinde Salih ve Yamaç rüzgarı esti

Çukur'a konuk olarak gelen Veli Cevher'in ardından; Salih, Medet ve Yamaç da Çarpışma dizisinde göründü. Sena'ya ulaşabilmek için Veli ile buluşan Salih ve Medet, Cansız'dan yardım istediler. Veli ile birlikte Cansız'ın yanına giden ayrılmaz ikili, burada Sena'yı bulabilmek için gerekli bilgiler almaya çalıştılar... İlerleyen sahnelerde Mahsun'un Şile'de olduğunu öğrenen ikili, bu bilgiyi anında Yamaç'a ulaştırdılar. Yanlış yerde olduklarını öğrenen Yamaç ve Selim ise aceleyle yola çıktılar.

19-04/05/arpisma-crossover.jpg

Dizilerin karakterlerinin başka dizilerde ortaya çıkması yani crossover (çapraz geçiş) olarak adlandırılan bu teknik, büyük bir heyecan uyandırdı. Çarpışma'nın çekimleri Çukurcuma'da bulunan Cansız'ın antika dükkanında; Çukur'un çekimleri ise Balat'ta gerçekleştirildi... 5 6 saat sürdüğü öğrenilen çekimlerin, oldukça eğlenceli ve keyifli bir atmosferde gerçekleştirildiği söyleniyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Mustafa Kırantepe'nn konuk olduğu Çarpışma dizisindeki bu sahneler izleyiciden de beğeni kazandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin