Barry 2. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Oyuncu olmaya karar veren Barry ismindeki bir tetikçinin eğlenceli hikayesini sunan HBO komedisi Barry'nin yeni bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 3. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

HBO'nun ilk sezonuyla ödül törenlerinden boş dönmeyen komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta "The Power of No" isimli bölümle ekranlara geri döndü.

BARRY 2. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Noho Hank'in baskısına maruz kalan Barry önemli bir suikast görevinin üstesinden gelmek için mücadele verir. Orijinal bir tiyatro oyunu için sınıf üyelerinden kişisel tramvalarını, yaşanmışlıklarını ortaya dökmelerini isteyen Gene bir yandan kendi geçmişiyle yüzleşmeye karar verir. Fuches ise sorguya çekildiği Cleveland'da sorulara kaçamak cevaplar verir.

19-04/14/barry-2x03-foto2.jpg

BARRY 2. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? DİZİ RESMİ 3. SEZON ONAYINI ALDI!

Yeni sezonunun ikinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.42 milyon izleyici rakamlarını elde eden Barry, sezonun üçüncü bölümü öncesinde yayıncı kanal HBO'dan resmi 3. sezon onayını alarak pek şaşırtmadı.

BARRY 2. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Jason Kim'in senaryosunu kaleme alıp, Minkie Spiro'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 3. bölümü "Past = Present x Future Over Yesterday" ile 14 Nisan 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/14/barry-2x03-foto1.jpg

BARRY 2. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Sınıf projesinin bir parçası olarak, Gene (Henry Winkler), Barry'e geçmişini bir kez daha ziyaret etmesine neden olacak yeni bir görev verir. Sally (Sarah Goldberg) ise kendi geçmişi hakkında derinlemesine düşünür.

Barry, NoHo Hank'in (Anthony Carrigan) adamlarına eğitim vermeyi teklif eder.

Fuches (Stephen Root) ise Barry'i hiç beklemediği bir yerde bulur.

BARRY YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/14/barry-2x03-foto4.jpg

19-04/14/barry-2x03-foto3-1555201560.jpg

"Barry" 2. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin