Barry 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Oyuncu olmaya karar veren Barry ismindeki bir kiralık katilin eğlenceli hikayesini ekranlara getiren HBO komedisi Barry'nin yeni bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 4. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

HBO'nun üçüncü sezon onayını cebe koyan komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta sonu "Past = Present x Future Over Yesterday" isimli bölümle ekranlara geldi.

BARRY 2. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sınıf projesinin bir parçası olarak, Gene, Barry'e geçmişini bir kez daha ziyaret etmesine neden olacak yeni bir görev verir. Sally ise kendi dramatik geçmişi hakkında derinlemesine düşünür.

Bu arada Barry, NoHo Hank'in adamlarına eğitim vermeyi teklif ederken; gizli amacı bulunan Fuches ise Barry'i hiç beklemediği bir yerde bulur.

19-04/19/barry-2x04-foto4.jpg

BARRY 2. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİNE GAME OF THRONES DOPİNGİ!

Yeni sezonunun ikinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 1.78 milyon izleyici rakamlarını elde eden Barry ortaya çıkan bu verilerle şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranlarına ulaşmış oldu. Kuşkusuz bu rakamların ortaya çıkışında final sezonuna giriş yapan Game of Thrones ile peş peşe yayınlanmış olmasının etkisi çok büyük.

Barry geçtiğimiz günlerde yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını da almıştı.

BARRY 2. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Duffy Boudreau'nun senaryosunu kaleme alıp, Liza Johnson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "What?!" ile 21 Nisan 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/19/barry-2x04-foto3.jpg

BARRY 2. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Sally'nin (Sarah Goldberg) geçmişinde önemli yeri olan birinin Los Angeles'a gelişi Barry'nin (Bill Hader) sabrının test edilmesine neden olacaktır.

Gene (Henry Winkler) hoş bir sürprizle karşılaşırken; bir yandan da Barry'i değişimin mümkün olduğu konusunda cesaretlendirir.

BARRY YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/19/barry-2x04-foto1-1555684569.jpg

19-04/19/barry-2x04-foto2.jpg

"Barry" 2. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin