Good Girls 3. sezon olacak mı? NBC kararını verdi!

Başları beladan kurtulmayan kahramanlarımızın serüvenleri devam edecek! Good Girls, yayıncı kanal NBC'den resmi 3. sezon onayını aldı.

Netflix'ten de takip edilebilen NBC dizisi "Good Girls" seneye de takipçileriyle buluşmaya devam edecek.

GOOD GIRLS İLE EN AZ BİR SEZON DAHA!

Yayıncı kanal NBC'den yapılan duyuruya göre dizi resmi 3. sezon onayını aldı.

19-04/19/good-girls-dizisi.jpg

GOOD GIRLS REYTİNGLERİ

İkinci sezonu devam etmekte olan dizi, geçen sezon ile kıyaslandığında reytinglerde düşüş gösterse de yayın haklarının Netflix ile paylaşılmasının etkisiyle yeni sezon onayı alma konusunda bir avantaja sahipti.

Amerika'nın dört büyük ulusal kanal dizileri içinde Netflix'in ortak lisanslama modeli için anlaşması yapılan ilk dizi olma özelliğini taşıyan Good Girls'ün Kuzey Amerika dışındaki yayınları için Netflix'in kayda değer bir ücret ödediği biliniyor.

Good Girls devam etmekte olan ikinci sezonunda izlenme oranlarında, kendi zaman dilimindeki yayınına bir hafta içindeki izlenmelerin eklenmesiyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting ve 4.1 milyon izleyici ortalamaları ile yola devam ediyor.

NBC Entertainment Senaryolu Programlar Eş Başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta'nın yeni sezon onayı hakkındaki açıklamaları şöyle:

"Bu üç inanılmaz kadının arkadaşlıklarını ve maceralarını takip etmeye ve hem eğlenceli hem de şaşırtıcı şekillerde kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz konuları keşfedecek olmaya devam etmekten dolayı çok heyecanlıyız. Jenna Bans'i, bu hikayelere derinlik ve insanlık katan harika yazarlarımızı, oyuncu kadromuzu ve tüm ekibimizi tebrik ediyoruz."

19-04/19/good-girls-afis-1555694336.jpg

"GOOD GIRLS"ÜN KONUSU NE?

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Jenna Bans'in üstlendiği; başrollerinde Christina Hendricks, Retta ve Mae Whitman'ın yer aldığı Good Girls'ün hikayesi; banliyöde sıradan bir yaşam süren üç annenin, mali sorunlardan kurtulmak ve bağımsızlık kazanmak için birlikte yerel bir markete soygun düzenlemesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Universal TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Bans, Michael Weaver, Jeannine Renshaw, Mark Wilding ve Bill Krebs'ten oluşuyor.

NBC'NİN YENİ SEZON ONAYI ALAN DİZİLERİ

Good Girls böylelikle NBC'nin 2019-2020 yayın sezonu için daha önceden yeni sezon onayı vermiş olduğu Law & Order: SVU, Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med, The Blacklist, New Amsterdam, Superstore, Brooklyn Nine-Nine, The Good Place ve Will & Grace dizilerinin arasına katılmış oldu.

"Good Girls" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin