Barry 2. sezon 8. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Oyuncu olmaya karar veren Barry ismindeki kiralık katilin eğlenceli ve aksiliklerle dolu hikayesini ekranlara getiren HBO komedisi Barry'nin sezon finali bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 8. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Barry'de sezon finali zamanı! HBO'nun üçüncü sezon onayını alan ödüllü komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta sonu "The Audition" isimli bölümle ekranlara geldi.

BARRY 2. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barry, Gene'nin rehberliğinde hiç beklemediği bir anda teklifini aldığı ilk seçmelerine hazırlanmaktadır. Sally önemli bir TV yapımcısı ile geleceği adına kritik bir toplantı gerçekleştirir ve bu görüşmeden sürpriz bir karar çıkar. Zor durumdaki Noho Hank ise ekibine tüm sırlarını söyler.

BARRY 2. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Sezonun yedinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 1.87 milyon izleyici rakamlarını elde eden Barry bir haftayı daha yüksek izlenme oranları yakalayarak kapadı.

19-05/16/barry-2x08-foto.jpeg

Dizi, Game of Thrones'un çok izlenen final sezonu bölümleri ile peş peşe yayınlanmış olmasının avantajını iyi kullanmaya devam ediyor.

Barry geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını almıştı.

BARRY 2. SEZON 8. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Alec Berg & Bill Hader'ın senaryosunu kaleme alıp, Bill Hader'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü "berkman > block" ile 19 Mayıs 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/16/barry-hbo.jpeg

BARRY 2. SEZON 8. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Barry (Bill Hader) intikam peşindedir. Noho Hank (Anthony Carrigan) eve gönderilme gibi yaklaşmakta olan bir tehditle karşı karşıyadır.

Sally (Sarah Goldberg) oyunculuk sınıfının büyük performans gecesinde anlık bir karar verir.

Fuches (Stephen Root) ise yardım için beklenmedik bir kaynağa dönüşür.

"Barry" 2. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin