The Passage 2. sezon için üzücü gelişme!

Justin Cronin'in üçlemesinden uyarlanan gerilim türündeki The Passage'ın 2. sezonunun olup olmayacağı netlik kazandı. Yayıncı kanal Fox dizi hayranlarını üzen bir karara imza atarak diziyi iptal etti.

Fox'un ilk sezonunu geride bırakan gizem, bilim-kurgu, gerilim türündeki dizisi "The Passage"ın hayranlarını üzecek bir haber geldi.

THE PASSAGE 2. SEZON YOK!

Yayıncı kanal, Justin Cronin'in aynı isimdeki çok satan epik üçlemesinin uyarlaması olan The Passage ile devam etmeme kararı aldı ve diziyi iptal etti. Buna göre The Passage'ın 2. sezonu olmayacak.

19-05/16/the-passage-2-sezon.jpg

THE PASSAGE NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Liz Heldens'in senaryosunu kaleme aldığı The Passage, açılış bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 5.218 milyon izleyici ekran başına çekerek umut verici bir başlangıç yapsa da; izlenme oranları 11 Mart'ta ekranlara gelen iki saatlik sezon finalinde 18-49 yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.122 milyon izleyiciye kadar gerilemişti.

Sonuç olarak;

- Gerileyen izleyici sayısı,

- Fox'un maliyetleri düşürmesi

- Kanalın ilgili zaman diliminde spora daha fazla zaman ayırma gibi stratejileri The Passage'ın iptaline neden oldu.

"THE PASSAGE" KONUSU

The Passage'ın hikayesi; insanoğlunun yaşlanmasını yavaşlatacak; sonucunda ya tüm hastalıkları tedavi edebilecek ya da insan ırkının çökmesine neden olabilecek "NOAH" ismindeki bilimsel bir projenin gizli bir devlet tesisinde yürütülmesi esnasında gerçekleşen tersliklerin ortaya çıkardıkları konu ediliyor.

İşlerin beklendiği gitmemesi sonrasında son derece güçlü, insanların zihinlerini etkileyebilen ve vampire benzeyen yaratıklar yoğun bir açlık duygusuyla insanlığın sonunu getirebilecek virüsün dünyaya yayılmasına yol açmaya başlarlar. Hikayenin merkezinde bilimsel deney için seçilen deneklerden biri olan 10 yaşındaki Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) ile onu korumaya çalışan federal ajan Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) yer alıyor. Amy'nin hayatı önemlidir çünkü kurtuluşa giden yoldaki anahtar kişidir...

Dizinin oyuncu kadrosunda Gosselaar ve Sidney'e Vincent Piazza, Brianne Howey, Jamie McShane, Caroline Chikezie, Emmanuelle Chriqui gibi isimler eşlik ediyor.

19-05/16/the-passage.jpg

20th Century Fox TV, 6th & Idaho, Scott Free ortak yapımcılığında hazırlanan The Passage'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Heldens, Reeves, Free, David W. Zucker ve Adam Kassan'dan oluşuyor.

"The Passage" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin