Bir Aile Hikayesi'ne Berk'in eski sevgilisi Nil geliyor! 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Aile Hikayesi'nin ekrana gelecek olan yeni bölümünde Nil ile tanışacağız! 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nurşah
16 Mayıs 2019 - 17:25
Yeni Bölüm

Celil Nalçakan, Songül Öden, Olgun Toker, Elçin Afacan ve Birkan Sokullu'nun başrolde yer aldığı Fox Tv ekranlarının sevilen uyarlama dizisi Bir Aile Hikayesi yine yürekleri ısıtacak yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Bir Aile Hikayesi'nin yeni bölümünde Berk'in eski sevgilisi Nil ile de tanışacağız!

19-05/16/bir-aile-hikayesi-11-bolum.JPG

Yeni bölümde neler olacak?

Sevilen dizinin ekrana gelen yeni bölümüne üçüzlerin doğum günü partileri damgasını vuracak. Doğum günlerini ayrı ayrı kutlamak isteyen üçüzler, partilerinde farklı olaylar yaşayacaklar. En yakın arkadaşının Berk'in partisini tercih etmesi üzerine Beste büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Günümüzdeki olaylarda ise tedaviyi bırakmak isteyen Şakir, bu kararı ile Mahur'u şaşırtırken; Mahur'un ona dede olacağının müjdesini vermesi de Şakir'i şaşırtacak!

19-05/16/bir-aile-hikayesi-nil.jpg

Bir Aile Hikayesi'nde Berk'in eski sevgilisi Nil ortaya çıkıyor!

İçimizi ısıtacak yepyeni bölümde Berk'in eski eşi Nil ile de tanışacağız. Ezgi Eyüboğlu tarafından canlandırılan Nil karakterinin ortaya çıkışı büyük bir merak uyandıracak. Berk ise flört halinde olduğu iki kadını bırakıp soluğu eski aşkının yanında alacak... Nil ve Berk'in hikayesi hakkındaki detayları 18 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 11. bölümde öğreneceğiz!

Bir Aile Hikayesi yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin