The Cool Kids 2. sezon olacak mı?

Fox kanalının komedi dizisi The Cool Kids'in 2. sezonu olacak mı? Yayıncı kanal Fox kararını verdi ve The Cool Kids'i ilk sezonu sonunda iptal etti.

Charlie Day ve Paul Fruchbom ikilisinin yaratıcısı olduğu Fox komedisi "The Cool Kids" ekranlara veda etti!

THE COOL KIDS 2. SEZON OLMAYACAK!

David Alan Grier, Martin Mull, Vicki Lawrence ve Leslie Jordan'lı dizi 22 bölümden oluşan ilk sezonunun ardından iptal edildi.

19-05/16/the-cool-kids-fox.jpg

Böylelikle dizinin 10 Mayıs'ta yayınlanan "The Friend-aversary" isimli bölümü aynı zamanda final bölümü olarak kayda geçti.

THE COOL KIDS REYTİNGLERİ

Geçtiğimiz sonbahar dönemindeki açılışıyla iyi izlenme oranları elde eden dizi, o bölümüyle aynı zamanda kanalın son altı yılda en çok izlenen Cuma günü komedi dizisi bölümü unvanını elde etmişti.

Ancak ilerleyen bölümlerle birlikte güç kaybetmeye başlayan The Cool Kids'in ilk sezonu sonunda ortaya çıkan 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 4.182 milyon izleyici ortalaması dizinin ikinci sezon onayı alabilmesi için yeterli olmadı.

19-05/16/the-cool-kids-fox-dizi.jpg

Huzur evinde yaşayan bir arkadaş grubunun eğlenmek için her kuralı çiğnemeye kararlı olmasının sonucunda ortaya çıkan olayları izleyiciye aktaran dizinin showrunner'lığını Patrick Walsh üstlenirken Walsh ile birlikte Charlie Day, Kevin Abott, Rob McElhenney, Glenn Howerton, Nick Frenkel ve Fruchbom projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

"The Cool Kids" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin