Baş Tacım Kaç Bölüm? Ne Zaman Bitecek?

Hint dizisi Baş Tacım kaç bölüm olacak belli mi? Dizinin orijinali kaç bölüm devam etti ve ne zaman final yaptı? Baş Tacım ne zaman bitecek?

Oğulcan Özsezgi
23 Haziran 2021 - 00:23
Gündem

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizilerine yenilerinin eklendiğini söylemiştik. Burada en iddialı dizi Baş Tacım olarak Türkçe’ye çevrilen dizi oldu. İddialı yapım günlük bir dizi olarak yayınlanmaya devam edecek. Her gün Kanal 7 ekranlarında yer alacak dizi için merak edilen bir şey var ki o da Baş Tacım kaç bölüm olacak sorusu.

Dizinin şimdiden 2 bölümü yayınlandı ve 3.bölümü bekliyoruz. 3.bölüm de bugün yayınlanacak. Burada merak edilen dediğimiz gibi dizinin ne kadar süre devam edeceğiz. Hadi gelin bu konuda bildiklerimizi aktarmaya geçelim.

Baş Tacım Kaç Bölüm Sürecek?

Dizi çok yeni olmasına karşın aslında çoktan final yapmış bir yapım. Orijinal adı Pavitra Rishta olarak bilinen dizi, 2014 yılında zaten final yapmış. Buna karşın tabii ki Hint dizilerinin Türkçe’ye çevrilmesi ve yayınlanması zaman alıyor. Daha önce Masum Hint dizisinde de bunu gördük. Tamamen Türkçe’ye çevrilen ve bu şekilde yayınlanan dizinin normalde bölüm sayısı 1424 bölüm olarak belirlenmiş ve dizi 1424.bölümde final yapmış.

Dediğimiz gibi 2014 yılında final yapılmış. Fakat Baş Tacım kaç bölüm sorusunun cevabı bu değil. Dizinin orijinal adıyla Pavitra Rishta olarak 1424 bölüm yayınlandığını biliyoruz ama bölümlerin çoğu 20-30 dakikalık kısa bölümler olarak yayınlanıyor. Kanal 7 ise dizinin bölümlerini birleştirmiş ve bu şekilde yayınlıyor. 1 saat 30 dakikanın üzerinde bölümler görüyoruz. Yani birkaç bölüm birleştirilmiş olarak veriliyor.

21-06/23/bas-tacim-kac-bolum-olacak-2.jpg

Bu da demek oluyor ki dizi 1424 bölüm olmayacak. Kaç bölüm olacak onu net olarak bilemeyiz ama basit bir hesaplama ile aşağı yukarı fikir edinebilirsiniz. Bu şekilde yayınlanması durumunda 1424 bölüm olmayacak ama yine de uzun soluklu bir dizi olacak. Yani uzun süre devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin