Başak Parlak'tan Şevkat Yerimdar açıklaması!

Şevkat Yerimdar'ın başarılı oyuncusu Başak Parlak'tan sevilen dizi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu!

Nurşah
14 Kasım 2018 - 11:55
Magazin

Fox Tv'de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Şevkat Yerimdar dizisi artık yeni bölümleri ile ekranlara gelmese de hala kendisinden söz ettirebiliyor. Dizide Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

18-11/14/evkat-yerimdar-esin-1542190799.Jpeg 

 "Hayatımda bir dönüm noktasıydı diyemem ama..."

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın yer aldığı sevilen komedi dizisinin yeni sezonu izleyicilerin meraklı bekleyişine rağmen iptal edilmişti. Dizide canlandırdığı Esin karakteri ile büyük bir beğeni toplayan Başak Parlak, Şevkat Yerimdar hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Genç oyuncu Şevkat Yerimdar dizisinin kendisi için oldukça önemli olduğunu söylese de, hayatında bir dönüm noktası olarak görmediğini şu sözlerle anlattı:

"Hayatımda bir dönüm noktasıydı diyemem ama ‘Şevkat Yerimdar’dan sonra oyuncu olarak izleyicinin ilgisini ve sevgisini daha çok hissettim. Bu da çok değerli..."

18-11/14/basak-parlak-sevkat-yerimdar-1542190789.jpg

Başak Parlak kimdir?

3 Ekim 1989 tarihinde Tekirdağ`ın Şarköy ilçesinde dünyaya gelen Başak Parlak, oyunculuk hayatına 2003 yılında ''Zalim'' dizisi ile başlamıştır. Birçok reklam filmi, dizi ve televizyon filmlerinde oynayan Başak, 2007 yılında rol aldığı ''Fikrimin İnce Gülü'' dizisiyle bir çıkış yakalamıştır. Ardından 2008 yılında başrol oynadığı ''Serçe'' dizisiyle daha geniş kitlelere hitap edebilmiştir. Eğitimini Maltepe Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümünde tamamlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin