Ünlü cinayet romanı yazarı Patricia Cornwell'den NBC'ye yeni dizi: Red Stick

NBC kanalı Patricia Cornwell ve Matt Tolmach'ın arkasında olduğu "Red Stick" isimli suç dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Red Stick nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC; Venom ve Jumanji: Welcome to the Jungle yapımcısı Matt Tolmach, çok satan romanların yazarı Patricia Cornwell ve Sony Pictures TV iş birliğiyle suç draması "Red Stick"in geliştirme çalışmalarına başladı.

Samantha Humphrey'in (S.W.A.T.) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesinin çıkış noktası Cornwell'ın fikirlerine dayanıyor.

"RED STICK" DİZİSİNİN KONUSU

Red Stick'in konusuna bakacak olursak;

Dizinin hikayesinin merkezinde; şüpheli ölüm olaylarını araştıran memur olarak görev yapan babasının ani ölümünün ardından New York'tan memleketi Baton Rouge'a çağrılan Dr. Annie Dodge bulunuyor.

Annie, çocukluk kahramanının kaybının yasını tutarken devam etmekte olan bir cinayet soruşturmasını çözümlemek için babasının rolüne çok istemeyerek olsa da adım atmak durumunda kalır.

18-11/14/red-stick-kadrosu.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Humphrey ve Cornwell ile birlikte Matt Tolmach Productions'tan Tolmach ve David Manpearl projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Dr. Annie Dodge karakterinin, Cornwell'in meşhur roman karakteri baş adli tabip Dr. Kay Scarpetta ile benzerlikler taşıdığı görülüyor. Çok satan Scarpetta roman serisi Postmortem, Body of Evidence ve All That Remains'i içeren toplam 24 kitaptan oluşuyor.

Kitapları dünya çapında 100 milyonun üzerinde sayıda kopya satan Cornwell'in diğer eserleri arasında Andy Brazil/Judy Hammer ile At Risk/Win Garano serileri yer alıyor.

Senaryoyu kaleme alan Humphrey'in diğer televizyon işleri arasında ABC'nin Body of Proof'u ve CBS'in NCIS: New Orleans'ı bulunuyor.

Yapımcı Tolmach ise son dönemde dünya çapında birlikte 1.4 milyar dolardan fazla hasılat yapan Venom ve Jumanji: Welcome to the Jungle filmleriyle ses getirdi. Şu sıralar Jumanji'nin devam filmi ve Spider-Man spinoff'u Morbius projeleriyle ilgilenen yapımcı ayrıca Hulu'nun Future Man dizisinin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor.

Red Stick dizisinin geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin