MasterChef kim elendi? Murat diskalifiye mi oldu?

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef 13 Kasım 2018 akşamı yepyeni bir bölümle izleyici karşısındaydı. Dün akşam yayınlanan bölümde kim elendi? MasterChef Murat diskalifiye mi oldu?

Nurşah
14 Kasım 2018 - 09:11
Yeni Bölüm

Pazartesi ve salı akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan MasterChef'te dün akşam kim elendi? Disiplinsiz tavırları ile dikkat çeken yarışmacı Murat diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde!

 18-11/14/masterchef-kim-elendi.jpg

Masterchef dün akşam ne oldu?

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde, takım yarışmaları bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Yarışmacılar, gelen seyircilere fast food tarzında yemekler hazırladılar. Seyircilerin verdikleri oylar sonunda takım yarışmasının kazananı ise Mehmet'in kaptanı olduğu mavi takım oldu. 

Kırmızı takımın dokunulmazlık yarışmasında ise, yarışmacılardan et döner yapmaları istendi. Bunun için ise stüdyoya özel bir konuk şef getirilmişti. Yarışma esnasında Murat'ın balkondan aşağıdakilerle çok temasa geçmesi ve devamlı konuşması şeflerin dikkatinden kaçmadı. Jüri şeflerin uyarılarını dinlememekte ısrar eden Murat en sonunda bir süreliğine stüdyodan dışarı çıkarıldı.

 18-11/14/masterchef-murat-elendi-mi.jpg

Dokunulmazlık yarışmasının kazananı ise Eslem oldu. Bu durumda eleme adayı olarak Meltem, Kerem ve Uğur potaya girdi. Yarışmacılardan eleme turunda, lazanya yapmaları istendi. Kimin elendiği açıklandığı sırada ise potadaki üç yarışmacı da büyük bir sürprizle karşılaştı! Şefler, bu üçlüden kimsenin elenmeyeceğini ve ortak kararları ile Murat'ı diskalifiye ettiklerini açıkladılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin