Black Hammer çizgi roman serisinin dizi ve filmi yolda!

Jeff Lemire imzalı Dark Horse çizgi roman serisi Black Hammer da ekranlara uyarlanıyor. Black Hammer'ın konusu nasıl?

Legendary Entertainment, Jeff Lemire'ın ödüllü çizgi roman serisi "Black Hammer"ın film ve dizi projeleri için düğmeye bastı!

Oregon merkezli Dark Horse Entertainment'ın 2015 senesinde yayımlamaya başladığı çizgi roman serisinin uyarlama projelerinde ortak yaratıcılar Jeff Lemire ve Dean Ormston ikilisi yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacaklar.

18-11/14/black-hammer-cizgi-roman-kapagi.jpg

Çizgi roman dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Eisner Ödülleri'nin 2017 ve 2018 organizasyonlarında toplam sekiz adaylık kazanan çizgi roman, en iyi yeni çizgi roman serisi dahil olmak üzere iki ödül kazanmayı başarmıştı.

"BLACK HAMMER" KONUSU

Peki, Black Hammer'ın hikayesi ne?

Black Hammer'ın hikayesi; ürkütücü Spiral şehrindeki kahramanlar ve kötüler arasındaki mücadeleye odaklanıyor.

On yıl önce, Black Hammer ve diğer altı süper kahraman (Abraham Slam, Golden Gail, Colonel Weird, Talky-Walky, Barbelien, Madame Dragonfly) Spiral City'i türlü canavardan kurtardıktan sonra süreç içinde zamansız bir kasaba olan Rockwood'da sıkışıp kalırlar.

Artık çiftlik evinde sakin bir yaşam süren kahramanlarımız eve dönüş yolunu bulmak istediklerinde bile belayı bulmakta pek zorlanmayacaklardır!

18-11/14/black-hammer-cizgi-roman-kapagi2.jpg

Projelerin yapımcılığını üstlenen Legendary Entertainment geçmiş dönemde Dark Horse çizgi roman serisi 300'ün film uyarlaması; Zack Snyder imzalı, Alan Moore ve Dave Gibbons'ın aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan Watchmen filmi ve Christopher Nolan'ın Batman film serisinin ortak yapımcılığını üstlenmişti.

18-11/14/jeff-lemire.jpg

Black Hammer'ın uyarlama projeleri için senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin