Ufak Tefek Cinayetler'de bu akşam ipler gerilecek!

Star Tv ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 41.bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Ufak Tefek Cinayetler'de ipler iyice geriliyor.

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 17:09
Magazin

Ay Yapım'ın hazırladığı ve salı akşamları Star Tv'de yayınlanan gizem dolu dizi Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam 41.bölümüyle ekranlarda olacak. 

Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Gökçe Bahadır'ın rol aldığı dizide geçtiğimiz hafta Tülin Özen'in canlandırdığı Arzu karakteri öldürülmüştü. Arzu'nun öldürülmesiyle Sarmaşık'ta işlenen 3.cinayet vakası yaşandı. Arzu'nun eşi Mehmet, eşinin katilini ararken, bütün suçlular tek masada toplanacak.

18-11/13/ufak-tefek-cinayetler.jpg

Oya’nın Pelin ve Burcu ile diyalogları bambaşka bir şekle dönüşürken, herkesin birbirini katil olarak görmeye başladığı süreçte işler çığrından çıkacak! Mehmet’in Arzu ile evlendikleri dağ evinde vereceği yemekte, kirli çamaşırlar ortaya dökülecek. Mehmet'in eski sevgilisi Burcu, Arzu’nun bir manyak olduğunu söylerken, Pelin de Edip’in katili olduğunu söyleyecek. Burcu’nun yarası büyük ama Pelin, onca yıllık arkadaşını bir çırpıda satıyor. Yemeğin sürpriz misafiri ise cinayet masasından baş komiser Kemal olacak. Masadaki tuhaf sohbetin ardından Kemal Komiser, duydukları karşısında herkesi şüpheli ilan edecek. Peki gerçek suçlu kim?

18-11/13/ufak-tefek.jpg

Bu arada Mehmet’in bir arabayı uçurumdan aşağı ittiği görülüyor. 2. tanıtımda ise ‘Yaptım, öldürdüm onu’ sözleri duyuluyor. Sarmaşık’ta yeni bir cinayet daha mı işlenecek? Mehmet, kimi öldürdü ya da öldürdüğünü sanıyor? İşte bu soruların yanıtı bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında karşılığını bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin