Star Tv'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın kadrosu göz dolduracak!

Başrollerinde usta isimlerin yer alacağı Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kardeş Çocukları'ın ilk set görüntüleri geldi. Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

Merve Mutlu
13 Kasım 2018 - 16:04
Magazin

Gold Film’in yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber' otururken, dizinin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Kardeş Çocukları dizisinin oyuncu kadrosukendisine şimdiden hayran bırakmayı başardı. Setten gelen ilk görüntülerde sadece başarılı oyuncu Ayça Bingöl var. Dizinin konusu ise yıllar sonra kesişen hayatlar, büyük sırlar ve yüzleşmeler olacak.

18-11/13/ayca-bingol.jpg

Uzun süren bir senaryo çalışması sonrasında, oyuncu Erkan Petekkaya'nın da bu diziyle ekranlara geri dönmesi bekleniyor. 

18-11/13/dr3ztfnxgaei5bd.jpg

Kardeş Çocukları dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlanacağı bilinmezken mynet'in haberine göre; merakla beklenen dizinin çekimleri tam gaz devam ediyor.

Kardeş Çocukları dizisinin konusu

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin