Kadın dizisinde Bahar ve Sarp karşı karşıya geliyor!

FOX ekranlarının sevilen ve reyting sonuçlarında zirvede kalan Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragman nefes kesen bir bölüm olacağına işaret ediyor.

Merve Mutlu
14 Kasım 2018 - 13:38
Magazin

FOX ekranlarının en çok izlenen ve beğeniyle takip edilen dizisi Kadın, heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Japon dizisi Woman'dan uyarlama olan dizi geçtiğimiz günlerde Tokyo Drama Ödülleri’nde “En İyi Yabancı Drama” ödülüne layık görülmüştü.

13 Kasım akşamı yayınlanan 39.bölümünde; Şirin'in Sarp'a tehdidi Pırıl tarafından bozulmuştu. Pırıl, elinde görüntülerle Hatice ve Enver'e giderek onlara fotoğrafları göstermiş, Enver de Şirin'i evden kovmuştu. Bahar ameliyatın ardından hızla iyileşip taburcu oldu. Bu arada Arif, Sarp'ın korkunç biri olduğunu ve Bahar'dan vazgeçmeyeceğini söyledi. 

18-11/14/sarp-bahar-kadin-dizisi-1542193029.jpg

Başrolünde başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Şerif Erol gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kadın dizisinin 20 Kasım akşamı yayınlanacak olan 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kadın dizisi 40.bölümde neler olacak 

Ameliyatın ardından hızla iyileşen Bahar evine döner. Yeni bölümde Sarp, eski eşi Bahar ve çocuklarının evinin olduğu sokağı bulur. Evlerine gider ve kapıyı çalar. Kapıyı Bahar açar. Karşısında Sarp'ı görünce şok olan Bahar göz yaşlarına hakim olamaz. Sarp yalnızca Bahar'ım der. Bu nefes kesen fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin