Dr. Foster dizisine Türkiye'den uyarlama geliyor!

Geçtiğimiz aylarda yapımcılar Timur Savcı ve Burak Sağyaşar bir araya gelerek TIMS&B olarak bir araya gelmişlerdi. Şimdi de TIMS&B ve ANS Productions bir araya gelerek ortak bir projeye hazırlanıyor. İşte detaylar.

Merve Mutlu
14 Kasım 2018 - 14:29
Gündem

Birbirinden başarılı yapımlara imza atan Timur Savcı ve Burak Sağyaşar bir araya gelerek, iddialı ortak yapımlar için güç birliği yapıyor. TIMS&B adıyla bir araya gelen yapımcılar şimdi de ANS Productions ile bir araya gelerek ortak bir proje üstlenecekler. 

Söz, Gülperi, Bir Zamanlar Çukurova gibi diziler ile adından söz ettiren yapım şirketi TIMS&B, Abdullah Oğuz’un patronu olduğu ANS Produksiyon ile ortak olarak uyarlama bir dizi için işbirliğine başladı. Uyarlama dizinin yönetmen koltuğuna ise yapımcı Abdullah Oğuz oturacak.

18-11/14/tims.jpg

Yapılacak olan ortak projenin henüz ismi ve castı belirlenmezken, BBC’nin Bafta ödüllü dizisi Dr. Foster’ın uyarlaması olacağı paylaşılan bilgiler arasında. 

Dr.Foster dizisinin konusu

18-11/14/doctor-foster.jpg

Gemma Foster, 13-14 yaşlarında Tom adında bir oğlu ve Simon adındaki eşi ile mutlu bir evliliği olan ve  Parminster Tıp Merkezi’nde doktorluk yapan bir kadındır. Gemma’nın işe yetişmek üzere aceleyle evden çıktığı bir gün eşinin atkısını takması ile hikaye başlar. İş yerine varınca, montunu ve atkıyı askı asarken atkının üzerinde orta uzunlukta sarı bir saç teli gözüne ilişir. Eşinin kendisini aldatıyor olabileceğinden kuşkulanır. Kafasını bu saç telinden uzaklaştırmaya çalışsa da başaramaz ve gördüğü her sarı saçlı kadından şüphe duymaya başlar. Peki kocası Gemma’yı gerçekten aldatıyor mu? Yoksa durum sadece bir paranoyadan mı ibaret?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin