Dark yaratıcılarından fenomen adayı yeni dizi geliyor: 1899

Netflix'in popüler dizisi Dark'ın yaratıcıları gizem ve korku öğeleri taşıyan yeni bir dönem dizisiyle geliyor! 1899 isimli dizinin konusu ne?

Netflix'in son dönemde öne çıkan yapımları arasında yer alan Dark dizisinin ortak yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisi Netflix için yeni bir dizi daha hazırlıyor: "1899"

"1899" DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi; eski kıtadan ayrılıp Londra'dan batıta doğru New York'a yol alan bir göçmen gemisine odaklanan dizinin konusuna kısaca bakmak gerekirse;

1899'un hikayesi; yeni bir yüzyıl ve yurt dışındaki gelecekleri için ortak umut ve hayallere sahip, Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden bir grup göçmenden oluşan gemi yolcularını merkezine alıyor.

Yolcuların, açık denizde ilerlemeye devam ettikleri esnada akıntı ve rüzgarla sürüklenmiş bir başka göçmen gemisini fark etmeleri yolculuklarını beklenmedik bir noktaya çekecektir. Gemide buldukları şey, vaat edilen topraklara geçiş serüvenlerini korkunç bir kabusa dönüştürecektir.

18-11/14/1899-netflix-dizi.jpg

Friese ve Baran bo Odar bu heyecan verici yeni dizi projeleri hakkında yaptıkları kısa açıklamada "Bizi bu projeye bağlayan şey, farklı ülkelerden karışık bir oyuncu kadrosuyla gerçek bir Avrupalı dizisine sahip olma konseptiydi. Dizinin kalbinde, bizi neyin birleştirdiği ve neyin ayrıştırdığı; ve korkunun bu ayrışmaları nasıl tetikleyebileceği soruları yatıyor" ifadelerini kullanırken; Netflix Avrupa & Afrika Orijinal İçerik yöneticisi Kelly Luegenbiehl ise düşüncelerini şöyle belirtti:

"Baran bo Odar ve Jantje Friese ile birlikte ikinci projemizi duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Gerçek şu ki; bu konseptin Dark'tan oldukça farklı oluşu, yaratıcıların çok yönlülüklerinin gerçek bir kanıtıdır. Bu yolculuğu onlarla birlikte sürdürüyor olmak bizlere heyecan veriyor."

18-11/14/dark.jpg

DARK 2. SEZON YAKLAŞIYOR!

Baran bo Odar ve Jantje Friese'in yaratıcısı olduğu; kayıp çocuklar, doğaüstü olaylar ve aile sırlarının, geçmişteki trajedileri hatırlatır şekilde küçük bir Alman kasabasını altüst etmesini konu edinen Dark dizisinin ikinci sezonunun 2019 senesi içinde Netflix platformuna geleceğini de hatırlatalım.

Farklı ülkelerden oyuncuların bir araya geleceği ve farklı dillerin kullanılacağı 1899 dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin