Ufak Tefek Cinayetler'deki Merve Aksak'ı Kerim Paris'te buldu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi izleyicilerinin Merve Aksak nerede soruları nihayet yanıt buluyor. Sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz nihayet diziye geri döndü. İşte detaylar!

Merve Mutlu
14 Kasım 2018 - 14:50
Magazin

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler dizisi hız kesmeden devam ederken, dizinin sevilen karakterlerinden Merve Aksak'ın nerede olduğu sorusuda kafaları karıştırıyordu. Merve Aksak'ı canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün diziden ayrıldığı yönündeki iddialar ise soru işaretlerini daha da artırmıştı.

Son birkaç bölümdür Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve Aksak karakterinin olmayışı, izleyenleri merak dolu bir bekleyişe soktu. Dizinin kilit isimlerinden olan ve hırslı, güçlü duruşuyla binlerce hayran edinen Merve Aksak'ı canlandıran Aslıhan Gürbüz, geçirdiği bir operasyon nedeniyle dizide yoktu. 

18-11/14/asluhan-gurbuz.jpg

Bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan ve bir süredir evinde dinlenen oyuncunun ne zaman diziye döneceği merak edilirken, bugün yayınlanan 42.bölüm ön izlemesinde Merve Aksak'ın yer alması heyecan yarattı.

Ufak Tefek Cinayetler Merve Aksak geri dönüyor!

18-11/14/merve-aksakk-1542197843.png

Bugün yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 42.bölüm ön izlemesinde sahne bir evde başlıyor. Merve Aksak ve Serhan Aksak'ın kızları Mila'nın da yer aldığı sahne, Merve Aksak'ı cam kenarında dışarı bakarken görüyoruz. Kapı çalınıyor ve Merve'nin karşısına Kerim Adil Sağlam çıkıyor. Kerim'i karşısında görünce şaşıran Merve'ye Kerim'in cevabı ise, "Sen istedin, bunun için buradasın. Yalnızca ben bulayım seni diye" oluyor. Arzu'nun ölümü üzerine konuştuktan sonra Kerim, Merve'ye polisin yakında kendisini çağırtacağı konusunda uyarıyor. 

Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 20 Kasım akşamı saat 20:00'da Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin