Başarılı müzikal bir kısa film olan Anima Netflix'teki yerini aldı!

Netflix, başarılı içeriklerin dağıtımını yapmaya devam ediyor. Onlardan biri de Anima oldu!

Merve Mutlu
02 Temmuz 2019 - 17:22
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, yeni bir içeriği daha bünyesine kattı. Müzikal bir kısa film olan Anima artık Netflix üzerinden yayında!

19-07/02/anima-albumu.jpg

Thom Yorke'un yeni albümü Anima, geçtiğimiz gün Spotify'daki yerini aldı. Başarılı müzisyen olan Yorke'un, Paul Thomas Anderson ile birlikte hazırladığı yine Anima adını alan müzikal kısa film de Netflix'te yayınlandı. 

Radiohead grubundan Thom Yorke ve Paul Thomas Anderson aynı zamanda kısa filmin yönetmenliğini de üstlendi. 15 dakikalık yapım, izleyenlere müthiş bir görsel ziyafet sunuyor. 

19-07/02/anima-filmi.jpg

Yüksek sesle izleme tavsiyesi ile yayınlanan kısa film, tam bir sanat eseri olarak görülüyor. Radiohead’in beyni olarak görülen Yorke'un üçüncü solo albümü olan Anima, 9 şarkıdan oluşan 47 dakikalık bir müzik şöleni olurken, Radiohead üyeleri olmadan üretilen ilk çalışma olma özelliği de taşıyor. Netflix'te yayınlanan Anima ise, sanatçının albümdeki şarkılardan Traffic, Not The News ve Dawn Chorus’un bir karışımını izleyenlerin beğenisine sunuyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin