Tales 2. sezon bu akşam başlıyor! Tales 2. sezon konusu, fragmanı ve detayları

BET'in hip-hop temalı antoloji dizisi Tales sezonu Kanye West ile açıyor! Tales 2. sezon konusu, fragmanı, fotoğrafları...

Viacom Media Networks'e bağlı BET kanalının her bir bölümünde geçmiş ve günümüz hip-hop şarkılarının etkilediği farklı hikayelerin yansıtıldığı antoloji türündeki dizisi "Tales" 02 Temmuz Salı akşamı ekranlara geri dönüyor.

TALES 10 BÖLÜMLÜK YENİ SEZONUYLA DÖNÜYOR!

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşuyor.

19-07/02/tales-2-sezondan-foto.jpg

TALES SEZONU SÜRPRİZLERLE AÇIYOR!

Tales'in sezon prömiyeri iki saat süreli olacak ve izleyiciler iki bölüm peş peşe izleyebilecekler. İlk bölüm "Brothers" ve ikinci bölüm "Slippery" art arda ekranlara gelecek.

Sezonun ilk bölümü "Brothers" izleyicisine özel bir sürprizle geliyor. İsmini Kanye West'in henüz yayınlanmamış şarkısından alan bölüm daha önce ekranlara gelen bölümlerin aksine ilk kez yeni bir şarkıyı ön plana çıkaracak.

Kanye West'e Charlie Wilson'ın eşlik ettiği şarkıdan ismini alan bölümde Elijah Kelley (The New Edition Story, Star, The Bobby Brown Story), Draya Michele (Real Husbands of Hollywood), Isaiah Washington (Grey's Anatomy, The 100),Thomas Q. Jones (Being Mary Jane, Luke Cage), LisaRaye McCoy (All of Us, Single Ladies) ve Cynthia Bailey (Real Housewives of Atlanta, How High 2) gibi televizyon ve sinema dünyasından tanıdık isimleri göreceğiz.

19-07/02/tales-yeni-sezon.jpg

TALES 2. SEZON BÖLÜMLERİ VE BÖLÜM ŞARKILARI

Sezonun kalan bölümlerinde ise zamana yenik düşmeyen, eskimeyen parçaların eşlik ettiği bölümlük hikayeler izleyiciye sunulacak:

- Geto Boys: Mind Playing Tricks on Me
- Nas: I Gave You Power
- Mary J. Blig: My Life
- Lil Uzi Vert: XO Tour Life
- Cardi B: Bodak Yellow
- Dr. Dre ve Snoop Dogg: Deep Cover
- Lauryn Hill: Ex-Factor
- XXXtentacion: Moonlight

19-07/02/tales-2-sezon-posteri.png

Irv Gotti'nin yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezon yazar kadrosu ise Robert Munic, Leah Keith, Adam Wiesen, Patrick Coker, John Barcheski, Michael Cobian, Leah Benavides, Larry "Legend" Spivey, Marcus J. Guillory ve Trevor Vandelac'tan oluşuyor.

"Tales" (BET) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin