Baskets dizisinin 5. sezonu olacak mı? FX duyurdu!

FX'in ödüllü komedisi Baskets'in geleceği belli oldu. FX kanalından yapılan duyuruya göre dizi iptal edildi. Buna göre dizinin 5. sezonu olmayacak.


17 Ağustos 2019 - 12:19
Kültür Sanat

Dördüncü sezonunun sonlanmasına kısa bir süre kala "Baskets"in geleceği belli oldu.

BASKETS DİZİSİ SONA ERİYOR!

Yayıncı kanal FX, dördüncü sezonun bitimiyle birlikte Baskets'in final yapacağını duyurdu. Buna göre dizinin 5. sezonu olmayacak.

Sevilen oyuncu Zach Galifianakis'in başrolünde olduğu; Emmy ve Critics' Choice Television Ödülleri gibi önemli organizasyonlardan ödüllerle dönmüş bir yapım olan Baskets'in sona erişi hakkında açıklamalarda bulunan FX Entertainment Başkanı Eric Schrier dizi için övgü dolu sözler kullanırken Jonathan Krisel, Zach Galifianakis, Louie Anderson, Martha Kelly ve ekibin geri kalan tüm üyelerine teşekkür etti.

"BASKETS" OYUNCU KADROSU

FX Productions yapımcılığında; Krisel, Galifianakis, Marc Gurvitz ve Andrea Pett-Joseph yürütücü yapımcılığında hazırlanan Baskets'in oyuncu kadrosunda Galifianakis (Chip Baskets & Dale Everett Baskets), Anderson (Christine Baskets), Kelly (Martha Brooks) ve Alex Morris (Ken) gibi isimler yer alıyor.

Jonathan Krisel'in senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlendiği "Moving On" isimli bölüm dizinin final bölümü olarak 22 Ağustos'ta ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin