Flack 2. sezon geliyor! Yeni sezon detayları!

Anna Paquin'li komedi-drama türündeki Flack'ın yeni sezonu onaylandı. Flack 2. sezon detayları...

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2019 - 14:47
Kültür Sanat

Anna Paquin'li kara komedi türündeki dizi "Flack"ın geleceği belli oldu.

FLACK 2. SEZON ONAYINI ALDI!

Altı bölümden oluşan ilk sezonuyla 21 Şubat - 28 Mart 2019 tarihleri arasında Pop TV ve UKTV ekranlarına gelen dizinin yeni sezonu yolda! Flack 2. sezonu resmen onaylandı!

Hikayesi; Londra merkezli bir halkla ilişkiler şirketine ve çalışanlarına odaklanan Flack'ın yeni sezonu ilk sezonda olduğu gibi 6 bölümden oluşacak.

19-08/17/flack-sam-neill-daniel-dae-kim.jpg

CBS Corporation'a bağlı Pop TV ve UKTV'ye bağlı W ortak yapımı olan Flack'ın ikinci sezon çekimlerine Londra'da başlanmış durumda.

FLACK YENİ SEZONDA YENİ YÜZLER!

Dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna firmadaki biriyle romantizm yaşayacak olan teknoloji uzmanı Scott Cole rolüyle Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) ve PR ajansı patronu Caroline (Sophie Okonedo) ile oldukça karmaşık bir ilişkisi olan Duncan rolüyle Sam Neill (Jurassic Park) ikilisin katıldıkları da açıklandı.

Paquin "Robyn", Lydia Wilson (About Time) "Eve", Rebecca Benson (Game of Thrones) "Melody", Genevieve Angelson (Titans) Robyn'nin kız kardeşi "Ruth", Rufus Jones "Mark" ve Arinze Kene "Sam" rolleriyle geri dönerlerken; Jane Horrocks (Trollied), Giles Terera (Horrible Histories) ve Amanda Abbington'ı "Alexa" sezonun konuk oyuncuları olarak göreceğiz.

19-08/17/flack-anna-paquin.jpg

Oliver Lansley'in yazarlığını; Debs Pisani'nin (Back to Life) yapımcılığını; Jimmy Mulville, Helen Williams, Pete Thornton, Paquin, Stephen Moyer, Cerise Hallam Larkin ve Mark Larkin'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği Flack'ın yeni sezonunun yönetmen koltuğunda Alicia MacDonald, Oliver Lansley ve Stephen Moyer (iki bölüm yönetecek) gibi isimler oturacak.

"Flack" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin