City on a Hill 2. sezon olacak mı? Kevin Bacon dizisi için karar çıktı!

Showtime'ın ilk sezonunun sonuna yaklaşan suç temalı dizisi City on a Hill'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2019 - 17:53
Kültür Sanat

Kevin Bacon ve Aldis Hodge ikilisini başrollerde izlediğimiz Showtime'ın dönem dizisi "City on a Hill"in geleceği sezon finaline yaklaşırken belli oldu.

CITY ON A HİLL ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DEVAM EDECEK!

Senaryosunu Chuck MacLean'in (Boston Strangler) kaleme aldığı dizi için resmi 2. sezon onayı çıktı! Duyuru, Televizyon Eleştirmenleri Birliği yaz basın turu esnasında Showtime'dan Gary Levine ve Jana Winograde tarafından yapıldı.

Levine konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kevin Bacon ve Aldis Hodge'un ilham verici eşleşmesi, Tom Fontana ve Chuck MacLean'ın ilham verici kalemiyle bu ilgi uyandıran dizi için zengin bir gelecek olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

19-08/18/city-on-a-hill-dizisi-showtime.jpg

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın izlenme oranlarında bölüm başına ortalama 3.5 milyon izleyiciye ulaştığı belirtiliyor.

"CITY ON A HİILL" KONU VE OYUNCU KADROSU BİLGİLERİ

City on a Hill'in hikayesi; her şey aniden değişmeye başlamadan önce yerel kolluk kuvvetlerince cesaretlendirilen şiddetli suçluların kol gezdiği; yolsuzluk ve ırkçılığın çok yaygın olduğu 1990'lı yılların başındaki Boston'da geçiyor. Olaylar; Brooklyn'den gelen yeni fikirlerin yayılması için mücadele eden değişim yanlısı Afro-Amerikalı bir Bölge Savcısı Decourcy Ward (Hodge) ve doğru yoldan sapmasına rağmen kendisine hala saygı gösterilen geçmişi parlak tecrübeli bir FBI uzmanı Jackie Rohr'un (Bacon) görünüşte mümkün olmayan ittifakı üzerine şekilleniyor. Charlestown'da zırhlı araba soyguncusu bir ailenin davasını ele alan ikilinin verdikleri mücadele giderek büyüyecek ve Boston genelinde ceza yargılama sistemini baştan aşağı değiştirecek gelişmelerin önünü açacaktır.

19-08/18/city-on-a-hill-izle.jpg

Tom Fontana'nın (Homicide: Life on the Street) showrunner/yürütücü yapımcılığını üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Jonathan Tucker (Kingdom), Mark O'Brien (Halt and Catch Fire), Jill Hennessy (Crossing Jordan), Lauren E. Banks (Instinct), Amanda Clayton (Tyler Perry’s If Loving You Is Wrong), Kevin Chapman (Brotherhood), Jere Shea (Passion), Kevin Dunn (Veep) ve Sarah Shahi (Fairly Legal) yer alıyor.

MacLean ve Tom Fontana ile birlikte Jennifer Todd, Ben Affleck, Matt Damon, Michael Cuesta, Barry Levinson, danışman yapımcı James Mangold, Kevin Bacon ve Jorge Zamacona dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"City on a Hill" (Showtime) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin