Batwoman 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Heyecanın yükseldiği süper kahraman dizisi Batwoman'ın yeni bölümünde neler olacak? Batwoman 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

The CW kanalının meşhur DC Comics karakterinden ilham alan yeni dizisi "Batwoman" geçtiğimiz hafta sonu sezonun beşinci bölümü "Mine Is a Long and a Sad Tale" ile ekranlara geldi.

BATWOMAN 1. SEZON 5 . BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç olaylarının önüne geçmek isteyen Kate Kane karakterini merkezine alan dizinin yayınlanan son bölümünde; Alice, Kate'i kazadan sonraki hayatının hüzünlü ve dolambaçlı yollarına götürürken; Jacob ve Sophie onların izini bulmaya çalışırlar.

Mary'nin, Catherine ile yaşadığı bir tartışma kendisini Wayne Tower'da Kate'i aramaya götürür. Ancak Luke için kendisi istenmeyen bir misafirdir. Son olarak Jacob ve Alice sonunda yüzleşirler.

19-11/08/batwoman-1x06-foto2.jpg

BATWOMAN 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Carl Seaton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.16 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki bölümüne benzer reyting grafiği çizdi.

Tam sezon onayı alan Batwoman'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

BATWOMAN 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Batwoman, James Stoteraux & Chad Fiveash'ın senaryosunu kaleme alıp, Scott Peters'ın (The Gifted, Colony) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "I'll Be Judge, I'll Be Jury" ile 10 Kasım 2019 Pazar akşamı The CW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-11/08/batwoman-1x06-foto3.jpg

BATWOMAN 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Rahatsız edici bir ölüm Gotham'ı sarsarken, şehir yeni yasa dışı kanun infazcısıyla tanışır.

Luke (Camrus Johnson), Kate'e (Ruby Rose) güven verirken; Sophie (Meagan Tandy) ise Jacob'dan (Dougray Scott) özel bir görev talep eder.

Alice (Rachel Skarsten), Kane ailesine karşı tasarladığı gizli planını sürdürürken; Catherine (Elizabeth Anweis) planının önemli bir parçası olmuştur.

Bu arada Batwoman, Mary'e (Nicole Kang) bir kez daha ziyarette bulunur.

BATWOMAN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-11/08/batwoman-1x06-foto1.jpg

19-11/08/executioner-batwoman-1573220539.jpeg

"Batwoman" (The CW) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin