Kuzey Yıldızı Şule (Zeynep Koltuk) kimdir? yaşı, dizileri...

Show ekranlarının yeni olmasına rağmen çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı'nda Şule kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 16:39
Yeni Bölüm

Show ekranlarının yeni olmasına rağmen çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı'nda hikaye kadar oyuncular da dikkat çekiyor. Büyük bir aşkı ve koca bir inatı bir araya getiren dizi Kuzey Yıldızı'nda Şule kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Şule kimdir?

19-11/08/kuzey-yildizi.jpg

Kuzey'in eşi, kızların da annesidir. Her şey yolunda giderken birgün tüm parayı da alarak başka bir adam için ailesini terk edip gitmiştir. Ancak kısa bir süre sonra pişman olmuştur ve ailesini geri istemektedir. Kızlar annelerini zamanla affedeceklerdir ancak Kuzey artık başka bir aşka yenik düşmüş, Yıldız'a sevdalanmıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Şule karakterini Zeynep Koltuk canlandırmaktadır.

Zeynep Koltuk kimdir?

19-11/08/zeynep-koltuk.jpeg

1981 doğumludur. Deneme pilotu Şener Koltuk'un kızıdır. Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. 2007'de TRT'de "Bir Başka Ankara" programını sundu. Kanal D'nin yayınladığı "Kod Adı Kaos" adlı dizide, genç ve güzel bir iş kadınını canlandırdı. Halen "Bizim Evin Halleri" dizisinde Neva rolünü oynadı.

Bale, resim, piyano ve modern dansla profesyonel olarak ilgilenen oyuncu, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin