Gorbi dizisinin kanalı, konusu, oyuncuları...

Yeni dizi Gorbi hakkında merak edilen her şey bu haberde.

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 15:44
Magazin

foxplay.com.tr adresi üzerinden izleyebileceğiniz yeni bir fantastik gençlik dizisi arayanların yeni tercihi Gorbi dizisi oluyor. Gorbi hangi kanalda yayınlanıyor? Gorbi'de kimler oynuyor? gibi birçok sorunun cevabı bu haberde.

19-11/08/gorbi.png

Gorbi dizisinin oyuncuları

Henüz  bölümü yayınlanan dizinin oyuncuları arasında; Noyan Uzer, Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ve Duru Aydın yer alıyor. 

Gorbi dizisinin konusu ne?

19-11/08/gorbi.jpg

Dünyamıza milyonlarca ışık yılı uzaklıkta Tau gezegeninde yaşamakta olan  Gorbi'nin babası Aron bu gezenenin imparatorudur. Kötü bir karakter olan Zokar'ın başlattığı isyanda Aron esir alınır ve Gorbi de yaşadığı bir kovalamacanın ardından dünyaya inmek zorunda kalır. İstanbul'da bahçeli bir evdeki ağaç eve sığınan Gorbi, Zokar tarafından tüm galakside aranmaktadır.

Gorbi dizisi hangi kanalda?

19-11/08/foxplay.png

Fantastik türdeki yeni dizinin adresi foxplay adlı site oldu. Siz de foxplay.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. 

Foxplay nasıl izlenir?

Fox TV'nin online ve dijital platformu Fox Play servisi altında TV izleyicilerine, FoxPlay Ücretsiz ve FoxPlay Premium olarak iki yol üzerinden izlenebiliyor. Preimum izleyenler aylık sabit bir ücret ederken, ücretsiz kullananlar da izin verilen, kısıtlanmış belirli içeriklere ulaşabiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin