Masterchef 'te kim elendi? 44. bölümde yaşananlar..

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programında heyecan devam ediyor.

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 15:09
Magazin

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef'te heyecan devam ediyor. "7 Kasım akşamı yayınlanan 44. bölümde kim elendi?" sorusu da yine ekranlarda yanıt buldu. 

19-11/08/eda-ve-mustafa.png

jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 44. yeni bölümü yine heyecan dolu anlara imza attı. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan bu yarışmada Eda, Güzide, Mustafa ve Suna bu hafta eleme adayları olmuştu.

Masterchef'te en son kim elendi? Son bölümde neler oldu?

19-11/08/eleme-gecesi.png

Mustafa'nın kendisi ile alay ettiğini söyleyerek sert sözler kullanan Eda ile Mustafa arasında yaşanan gerginlik son bölüme damgasını vurdu. Somer Şef'in Çin mutfağından talep ettiği ördekli yemek için yarışmacılar kıyasıya mücadele ederken en iyi tabağı Suna, ikinci en iyi yemeği de Güzide çıkardı. Tabağı yapamayan Eda ise bu haftanın elenen ismi oldu. Eda gözyaşlarını tutamadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin