Birkan Sokullu ve Seren Yüce de Limit dizisinin kadrosunda mı?

Limit dizisinin kadrosundaki isimler belli oluyor.

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 13:50
Yeni Bölüm

Aslı Enver, Halit Ergenç, Ozan Güven, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi isimler ile hazırlanan Babil dizisi gibi BeinConnect'te yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan Limit dizisinin kadrosu için yeni isimler geçmeye devam ediyor. 

19-11/08/kerem-bursin.png

Senaryosu çok gizli tutulan Süreç Film imzalı gençlik dizisi Limit'in oyuncuları da net olarak açıklanmıyor. İlk olarak Kerem Bürsin ile Afra Saraçoğlu'nun kadroda olduğunun açıklandığı dizi için 2 yeni isim daha gündeme geldi.

Birkan Sokullu ve Seren Yüce Limit dizisinde! 

 

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi için adı geçen diğer iki isim de Birkan Sokullu ve Seren Yüce oldu. Dizi hakkında çok az miktarda paylaşım yapıldığı için şu an verebildiğimiz bilgiler de sınırlı. Daha fazla bilgi için takipte kalın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin