Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 10. bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 10:12
Yeni Bölüm

Başrolünde Taner Ölmez'in başarılı performansı ile yer aldığı ve The Good Doctor uyarlaması olarak hayatımıza giren Mucize Doktor, geçtiğimiz akşam 9. bölümü ile ekranlardaydı. Günün reyting lideri olmayı başaran dizinin yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı.

19-11/08/mucize-doktgor-9.jpg

Otistik Savant sendromu nedeniyle başarısız olması beklenen ve ön yargılarla yaklaşılan Ali Vefa'nın büyük bir başarılı ile Tıp Fakültesini bitirerek kendisini çocukluğundan beri kollayan Doktor Adil hocanın başhekim olduğu hastanede Asistan Cerrah olarak kabul edilmesini konu alan dizi, otizm farkındalığına büyük bir katkı sağlarken sıcacık hikayesi ile de izleyenleri içine çekiyor. 

Mucize Doktor 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

19-11/08/mucize-doktor-10.png

9. bölümün yayınlanmasının ardından izleyicinin gözleri hemen yeni bölüm fragmanına yöneldi. İçinde hiçbir şiddet öğesi barındırmayan dizi, verdiği mesajlarla da izleyenleri memnun ediyor. 

Yayınlanan son bölümde: Markette yaşanan şeyler nedeniyle pişmanlık duymaya başlayan Ali'nin konuşmalarını duyan Ferman, kurula çıkarılan Ali Vefa'nın sorumluluğunu alarak asıl suçlunun kendisi olduğunu söyleyerek onu kurtardı. Umutsuzluğa kapılan Ali'ye yeniden umut olan Ferman'ın neyi neden yaptığı ise yakında belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin