Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? İlk tanıtım yayınlandı!

Ekranların yeni dizisi için geri sayım başladı.

Merve Mutlu
08 Kasım 2019 - 09:52
Yeni Bölüm

O3 Medya ile Artistanbul ortak yapımı olarak hazırlanan ve Fox ekranlarında yayınlanmak için gün sayan Ferhat ile Şirin adlı dizinin ilk fragmanı yayınlanırken "ne zaman başlayacak?" sorusu da yanıt buldu.

19-11/08/ferhat-ile-sirin.png

Başrollerini Leyla Tanlar ile Tolga Sarıtaş'ın üstlendiği, başarılı oyuncu Cansu Dere'nin de kadroda yer aldığı dizi, uzun süredir bekleniyordu. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu dizinin kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Işıl Yücesoy ve Şehsuvar Aktaş gibi isimler de yer alıyor. 

19-11/08/cansu-dere.png

Sarıtaş'ın Ferhat, Tanlar'ın ise Şirin karakterini canlandıracağı dizide; acısını, sevincini, ihaneti ve tutkuyu, intikam ve nefreti bir arada olduğu dram, modern bir Ferhat ile Şirin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. 

Ferhat ile Şirin ne zaman başlıyor?

19-11/08/irin-kimdir.png

Senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun yazdığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Ne zaman başlayacağı da böylece belli olan dizinin yayın günü Cuma akşamları olarak belirlendi. Merak uyandıran dizi sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile 22 Kasım akşamı ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin