The Unicorn 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun beşinci bölümü "No Small Parts" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bill Martin ve Mike Schiff ikilisinin yaratıcısı olduğu; hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade'i koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Grace'in okulun müzikal oyununda önemli bir rol üstlenmesini destekleyen Wade, şarkı söylemesini duyduktan sonra öğretmenlerin başrol için ona ayrıcalıklı bir muamele gösterdiğini fark eder. Ayrıca Michelle ve Ben, futbol maçındaki karmaşık büfede gönüllü görev almaları için Delia ve Forrest'ı ikna eder.

19-11/07/the-unicorn-1x05-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Todd Holland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 5.87 milyon izleyici rakamlarıyla son üç haftanın en yüksek reytingini elde etti.

Geçtiğimiz haftalarda beş ek bölüm siparişiyle tam sezon onayı alan dizinin ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Chris Kelly'nin senaryosunu kaleme alıp, Matthew A. Cherry'nin (The Last O.G., Whiskey Cavalier) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Three Men Out" ile 07 Kasım 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-11/07/the-unicorn-1x06-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Wade buluşma uygulamasını kullanmak yerine insanlarla tanışmak için dışarı çıkmaya ve eğlenmeye karar verir. Ziyaret ettikleri mekanda kendisinin en büyük destekçileri ise Forrest ve Ben'dir.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah).

The Unicorn (CBS) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin