The Unicorn 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 5. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "The Unicorn and the Catfish" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bill Martin ve Mike Schiff ikilisinin yaratıcısı olduğu; hikayesinin merkezine bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade'i koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade arkadaşlarının çok fazla dahil olmaya başlaması nedeniyle online flört sitesindeki şifresini değiştirir. Forrest bu durumda Wade'i takip etmek için her çareye başvurur. Grace ve Natalie ise anneleriyle birlikte izlemeyi pek sevdikleri romantizm temalı reality şov programının yeni sezonuyla geri dönmesiyle birlikte farklı duygular içine girerler.

19-10/24/the-unicorn-1x05-foto1.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Matt Sohn'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.23 milyon izleyici rakamlarıyla son haftaya kıyasla izleyici sayısını biraz yükseltti.

Geçtiğimiz günlerde beş ek bölüm siparişiyle tam sezon onayı alan dizinin ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Jason Belleville'in senaryosunu kaleme alıp, Todd Holland'ın (Malcolm in the Middle, Fam) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "No Small Parts" ile 24 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/24/the-unicorn-1x05-foto2.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Grace okul müzikalinde önemli bir rol üstlendiğinde Wade, şarkılarını duyduktan sonra öğretmenlerin ona ayrıcalıklı bir muamele gösterdiğini fark eder.

Ayrıca Michelle ve Ben, karman çorman bir hafif yemek büfesinde gönüllü görev almaları için Delia ve Forrest'ı ikna eder.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah).

Konuk oyuncu kadrosu: Tim Baltz (Grace'in öğretmeni Mr. Kersey)

The Unicorn (CBS) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin