Engin Altan'ın Kurşun dizisindeki mantık hataları dile düştü! 1. bölümde ne oldu?

Fox ekranlarının yeni dizisi Kurşun geçtiğimiz akşam başladı.

Merve Mutlu
24 Ekim 2019 - 10:01
Yeni Bölüm

Başrolde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı; Sarp Akkaya ve Berrak Tüzünataç gibi sevilen başarılı isimlerin de kadrosunda buluştuğu Kurşun dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz akşam Fox ekranlarında izleyici ile buluştu. 

19-10/24/kursun-dizisi.png

İzleyicileri 1970'li yıllara götüren dizi, dönem dizisi olmasının etkisiyle oyuncu imajlarıyla da büyük beüeni topladı. Orhan Atmaca adlı bir Cumhuriyet Savcısının, Gazeteci Leyla Devrim ile birlikte karanlığa karşı mücadelesini ve zorluklar içerisindeki aşklarını konu alacak olan dizi, izleyiciler tarafından beğenilirken, Armağan Çağlayan tarafından da kusurlu bulundu. 

Kurşun 1. bölümde neler oldu?

19-10/24/kursun-1.png

Dizinin 1. bölümünde: Büyük bir davanın peşinden gitmeye karar veren Savcı Orhan, Milletvekilinin oğlunu bir cinayetin şüphelisi olarak gözaltına aldırdı. Bu davada da Gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişti. O da Savcı gibi gerçeklerin peşindedir.

 

 Kurşun dizisindeki teknik kusurları Armağan Çağlayan duyurdu!

19-10/24/armagan-caglayan.png

Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke, savcı tutuklama kararı veremez, tutuklama kararını bir tek hakim verebilir.

Adam başsavcı herhalde :) öyle direk polislere falan emir yağdırıyor :)))

1970 yılında cezaevinde açıl görüş yapılırken indaz koruma memuru yokmuymuş :)))) ahahahah

Sulh ceza mahkemesinde savcı olmaz

 

Bu twitleri atan Armağan Çağlayan, dizideki bulduğu teknik kusurları takipçilerine ifşa etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin