Carol's Second Act 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Emmy ödüllü oyuncu Patricia Heaton'ın başrolünde yer aldığı hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 5. bölüm konusu ve fragmanı...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "Marathon Day" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROLS'S SECOND ACT 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Carol Kenney iki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra 50 yaşında hayalindeki mesleği yapmaya karar verir: Doktor olmak ve bunun için Loyola Memorial Hastanesi'nde stajyer doktor olarak işe başlamak!

Sezonun dördüncü bölümünde; Dr. Jacobs bir maratonun ardından yıkılıp kalınca Carol onunla ilgilenen doktoru olur ve tedavi sürecinde izlenen yol konusunda ikili çarpışır. Daniel ve Lexie ise Caleb'e eski bir fobisini yenmesi konusunda yardımcı olurlar.

19-10/25/carols-second-act-1x05-foto1.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Pamela Fryman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.08 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki haftaya kıyasla daha iyi rakamlar ortaya koydu.

Geçtiğimiz günlerde beş ek bölüm siparişiyle tam sezon onayı alan yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ari Berkowitz'in senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (One Day at a Time, Man with a Plan) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "The Nightfloat" 24 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/25/carols-second-act-1x05-foto2.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Carol hastanede ilk kez yalnız gece vardiyasına kaldığında Dr. Frost'un hevesli yardım ve katılımı, Carol'un umduğundan çok daha fazla seviyede olur.

Stajyerlerin hastaneden uzak durdukları nadir gecelerin birinde Jenny, eğlenmeleri ve arkadaş bulabilmeleri adına ekibi bara götürür.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis).

Konuk oyuncu kadrosu: Rashawn Nadine Scott (Hemşire Karen), David Carrera (Mr. Murphy)

Carol's Second Act (CBS) 1. sezon 5. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin