Carol's Second Act 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Emmy ödüllü oyuncu Patricia Heaton'ın başrolünde yer aldığı hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 4. bölüm konusu ve fragmanı...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümü "The Zebra" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROLS'S SECOND ACT 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Carol Kenney iki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra 50 yaşında hayalindeki mesleği yapmaya karar verir: Doktor olmak ve bunun için Loyola Memorial Hastanesi'nde stajyer doktor olarak işe başlamak!

Sezonun üçüncü bölümünde; Carol hastanedeki yeni bir vakada bir kez daha görünenin dışında bir şey olduğunu ortaya çıkarır. Ayrıca Daniel, Dr. Jacobs'ın dikkatini çeken önemli bir hata yapar... yemeğini yiyerek!

19-10/17/carols-second-act-1x04-foto2.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Phill Lewis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.95 milyon izleyici rakamlarıyla vasat reyting grafiği çizmeye devam etti.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Andy Roth'un senaryosunu kaleme alıp, Pamela Fryman'ın (One Day at a Time, Man with a Plan) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Marathon Day" 17 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/17/carols-second-act-1x04-foto1.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Dr. Jacobs bir maratonun ardından yıkılıp kalınca Carol onunla ilgilenen doktoru olur ve tedavi sürecinde izlenen yol konusunda ikili çarpışır.

Daniel ve Lexie ise Caleb'e eski bir fobisini yenmesi konusunda yardımcı olurlar.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis).

Konuk oyuncu kadrosu: Mike Monteleone (Mitch)

Carol's Second Act (CBS) 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin