Evil 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in doğaüstü temalı dizisi Evil'in yeni bölümünde neler olacak? Evil 1. sezon 5. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

CBS'in doğaüstü temalı dizisi "Evil" geçtiğimiz hafta "Rose390" isimli sezonun dördüncü bölümüyle ekranlara geldi.

EVIL 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Robert King & Michelle King ikilisinin yaratıcısı olduğu Evil'in hikayesi; şüpheci bir adli psikoloğun, eğitimini sürdüren bir rahip adayı ve bir marangoz ile birlikte sözde mucizeler, şeytan girmesi ve musallat olan güçler gibi konuları içeren kilisenin açıklanamayan birikmiş gizemlerini araştırmasını konu ediniyor.

Sezonun dördüncü bölümünde; Kristen, Ben ve David, Eric isminde görünüşte psikopat dokuz yaşındaki bir çocuğu değerlendirmek için görevlendirilirler. David'e kanının ısınması, Eric'in şiddete meyilli davranışlarının azalmaya başlaması konusunda ekibi umutlandırır.

19-10/25/evil-afis.jpg

EVIL 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! DİZİYE 2. SEZON ONAYI ÇIKTI!

Dizi; Peter Sollett'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.74 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki haftaya göre çıkış gösterdi.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan Evil, 30 Ocak 2020 tarihinde sezon finalini gerçekleştirecek. Resmi 2. sezon onayını alan dizi, 2020-21 yayın sezonunda yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam edecek.

EVIL 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Dewayne Darian Jones'un senaryosunu kaleme alıp, Tess Malone'un (The Good Fight) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "October 31" ile 24 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/25/evil-1x05-foto2.jpg

EVIL 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Cadılar Bayramı gecesinde Kristen ve David bir şeytan çıkarma olayını değerlendirmek için görevlendirilirler. Ancak durumu analiz etmelerinin ardından olayın doğaüstü bir şeytan girmesi mi yoksa şiddetli bir ruhsal bozukluk mu olduğu konusunda fikir ayrılığına düşerler.

Oyuncu kadrosu: Katja Herbers (Kristen Bouchard), Mike Colter (David Acosta), Aasif Mandvi (Ben Shakir), Michael Emerson (Leland Townsend), Christine Lahti (Sheryl Luria), Kurt Fuller (Dr. Boggs), Brooklyn Shuck (Lynn Bouchard), Skylar Gray (Lila Bouchard), Maddy Crocco (Lexis Bouchard), Dalya Knapp (Laura Bouchard), Marti Matulis (George)

Konuk oyuncu kadrosu: Timothy D. Stickney (William Hopkins), Karen Pittman (Caroline Hopkins), Matilda Lawler (Brenda), Raelle Sacar Stevens (Hayley), Brianne James (Kelsey), Nicole Shalhoub (Vanessa Dudley), Chris Ghaffari (Tony Pacuci), Jake Ryan Lozano (Dougie Martin), Anissa Felix (Violet Dahl), Gregg Edelman (Rodney Match)

Evil (CBS) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin