Legacies 2. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

The CW kanalının popüler doğaüstü temalı dizisi Legacies'in yeni bölümünde neler olacak? Legacies 2. sezon 3. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Doğaüstü temalı dizi "Legacies" geride bıraktığımız hafta "This Year Will Be Different" isimli sezonun ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 2. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalnız başına yeni hayatında ilerlemeye kararlı olan Hope'un son avı kendisini umutsuzca geriye bırakmaya çalıştığı geçmişinin rotasına sokar. Bu arada okula geri döndükleri ilk gün Landon'ın popüler erkek olarak yeni konumu Josie ile arasında bir gerginlik yaşanmasına yol açar.

Başka yerde MG, Lizzie'ye onunla ilgili ne hissettiğini söylemeyi tasarlarken gizemli bir vampirin ortaya çıkışı planını bozar. Alaric ise Mystic Falls Lisesi'ndeki yeni rolüne yerleşir.

19-10/25/legacies-2x03-foto1.jpg

LEGACIES 2. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, yeni sezonun ikinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 0.82 milyon izleyici rakamlarını elde ederek yeterli seviyedeki reyting grafiğini korudu.

LEGACIES 2. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies; Brett Matthews & Adam Higgs'in senaryosunu kaleme alıp, Michael A. Allowitz'in (The Vampire Diaries, The Originals) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "You Remind Me of Someone I Used to Know" ile 24 Ekim 2019 Perşembe akşamı The CW ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-10/25/legacies-2x03-foto2.jpg

LEGACIES 2. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Salvatore Okulu ile Mystic Falls Lisesi karşı karşıya! Salvatore Okulu, Mystic Falls Lisesi'ne karşı geleneksel futbol maçına hazırlanırken, Mystic Falls'a ulaşan en son canavar öğrencilerden birine gözünü diker.

Landon (Aria Shahghasemi) ve Josie'nin (Kaylee Bryant) ilişkisi karşı takımdaki biri nedeniyle teste tabi tutulur.

Başka bir yerde Lizzie (Jenny Boyd), Sebastian (Thomas Doherty) hakkında daha fazla bilgi edinmek için MG'nin (Quincy Fouse) desteğini alır. Alaric (Matthew Davis) ve Profesör Vardemus (Alexis Denisof) ise rekabete girer.

LEGACIES YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/25/legacies-2x03-foto3.jpg

19-10/25/legacies-2x03-foto4-1571963292.jpg

"Legacies" (The CW) 2. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin