Titans 2. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dijital yayın platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Titans'ın yeni bölümünde neler olacak? Titans 2. sezon 8. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

DC Universe dijital yayın platformunun popüler dizisi "Titans" geçtiğimiz hafta Akiva Goldsman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "Bruce Wayne" ile izleyiciyle buluştu.

TITANS 2. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deathstroke ile son karşılaşmaları sonrasında Titans Tower'da gerginlikler artar. Kory, Conner Kent hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışır.

Eski Titanlar unutmayı tercih ettikleri geçmişin gizemli hatırlatıcılarına maruz kalmaya devam ederlerken; Rose, ölüme yakın yaşadığı deneyimle başa çıkması için Jason'a yardım etmeye çalışır.

Dick, Deathstoke'un izini sürmek için yalnız bir şekilde yola çıkınca tanıdık bir ses onu izlemeye başlar ve onu Titanların ihtiyaç duyduğu lider olmaya geri yönlendirmeye çalışır.

19-10/25/titans-2x08-foto2.jpg

TITANS 2. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı; Toa Fraser'ın (The Terror, Swamp Thing) yönetmen koltuğunda oturduğu Titans'ın yeni bölümü "Jericho" 25 Ekim 2019 Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

19-10/25/titans-2x08-foto3.jpg

TITANS 2. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Dick (Brenton Thwaites) sonunda takıma gerçeği gösterir ve geçmişe gidilen sahnelerle Deathstroke'un (Esai Morales) Titanlar'a karşı beslediği intikamın ardındaki sır ortaya çıkar.

Garth/Aqualad'ın (Drew Van Acker) öldürülmesinin ardından Dick, Donna (Conor Leslie), Dawn (Minka Kelly) ve Hank (Alan Ritchson), Deathstroke'un oğlu Jericho Wilson'la (Chella Man) arkadaş olurlar.

Dick, Slade'in oğluna olan bağlılığının Deathstroke'un tek zayıf yönü olabileceğinin farkına varır. Ancak Titanlar'ın Jericho ile olan arkadaşlığı büyüyüp kendi saflarına daha çok çekildikçe, Dick sadakat ve intikam arasında zorlu bir seçim yapmak zorundadır.

TITANS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/25/titans-2x08-foto4.jpg

19-10/25/titans-2x08-foto1-1571981934.jpg

19-10/25/titans-2x08-foto5.jpg

19-10/25/titans-2x08-foto6.jpg

"Titans" (DC Universe) 2. sezon 8. bölüm fotoğraf slaytı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin