Hande Erçel'in başrolde olduğu Azize dizisinden ilk kareler geldi!

Başarılı isimleri bir araya getiren diziden ilk fotoğraflar yayınlandı.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 09:58
Yeni Bölüm

Başrolünde intikam peşinde olan masum bir kadın olan Azize karakteri ile Hande Erçel'in, karanlık bir ailenin masum olan oğlu olan Kartal karakteri ile de Buğra Gülsoy'un yer alacağı Azize dizisi, oyuncuların fanları tarafından heyecanla bekleniyor. 

19-10/25/azize.png

Yönetmeliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur'un birlikte yazdığı dizi, Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Aşk ve intikamın iç içe olacağı dram türündeki dizi; mafya ailesi olan Alpaylar tarafından ailesi dağıtılmış ve paramparça edilmiş bir kız çocuğunun intikam ateşini yakacak.

Azize dizisinden ilk fotoğraflar yayınlandı!

19-10/25/azize-dizisi-1571988691.png

Başrolün haricinde dizinin kadrosunda şu isimler de yer alıyor: Mustafa Yıldıran , Efekan Can, Asuman Çakır, Zeynep Kızıltan.

19-10/25/azize-kartal.png

19-10/25/azize-kimdir.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin