Evil 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in doğaüstü temalı dizisi Evil'in yeni bölümünde neler olacak? Evil 1. sezon 4. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

CBS'in doğaüstü temalı dizisi "Evil" geçtiğimiz hafta "3 Stars" isimli sezonun üçüncü bölümüyle ekranlara geldi.

EVIL 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Robert King & Michelle King (The Good Wife, The Good Fight) ikilisinin yaratıcısı olduğu Evil'in hikayesi; şüpheci bir adli psikoloğun, eğitimini sürdüren bir rahip adayı ve bir marangoz ile birlikte sözde mucizeler, şeytan girmesi ve musallat olan güçler gibi konuları içeren kilisenin açıklanamayan birikmiş gizemlerini araştırmasını konu ediniyor.

Sezonun üçüncü bölümünde; sinirli bir tiyatro yapımcısının davranışlarının şeytani bir hal almaya başladığının düşünülmesi üzerine Kristen, David ve Ben durumu incelemek üzere görevlendirilirler.

19-10/18/evil-1x04-foto2.jpg

EVIL 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Gloria Muzio'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.67 milyon izleyici rakamlarıyla şimdiye kadarki en düşük izleyici sayısını ortaya koydu.

EVIL 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Davita Scarlett'ın senaryosunu kaleme alıp, Peter Sollett'in (The Village, The Path) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Rose390" ile 17 Ekim 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-10/18/evil-1x04-foto1.jpg

EVIL 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Kristen, Ben ve David, Eric isminde görünüşte psikopat 9 yaşındaki bir çocuğu değerlendirmek için görevlendirilirler.

Eric'in David'e kanının ısınması, Eric'in şiddete meyilli davranışlarının azalmaya başlaması konusunda ekibi umutlandırır.

Oyuncu kadrosu: Katja Herbers (Kristen Bouchard), Mike Colter (David Acosta), Aasif Mandvi (Ben Shakir), Michael Emerson (Leland Townsend), Christine Lahti (Sheryl Luria), Kurt Fuller (Dr. Boggs), Brooklyn Shuck (Lynn Bouchard), Skylar Gray (Lila Bouchard), Maddy Crocco (Lexis Bouchard), Dalya Knapp (Laura Bouchard), Marti Matulis (George)

Konuk oyuncu kadrosu: Luke Judy (Eric McCrystal), Heather Lind (Sarah McCrystal), Michael Stahl-David (Tom McCrystal), Audrey Bennett (Julie McCrystal)

Evil (CBS) 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin