Titans 2. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dijital yayın platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Titans'ın yeni bölümünde neler olacak? Titans 2. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

DC Universe dijital yayın platformunun popüler dizisi "Titans" geçtiğimiz hafta Boris Mojsovski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Atonement" ile izleyiciyle buluştu.

TITANS 2. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; Dick'in itirafının ardından kahramanlar tepki olarak Titanlar Kulesi'ni birer birer terk ederken her biri kendi yollarına giderler. Hank ve Dawn ikilisi Wyoming'e dönerken, Jason ve Rose birlikte ayrılırlar. Donna ise kuleden ayrılırken kendisiyle birlikte gelmek isteyen Rachel'ı yanına almayı kabul eder.

Kory, ana gezegeninden kötü haberle geri dönen Faddei'den duyduklarıyla şaşkınlık yaşar. Gar, kulede yaralı durumdaki Conner'ın yanında kalır ancak Conner'ın iyileşmesiyle birlikte başları belaya girer. Dick ise Jericho'nun ölümünün verdiği suçluluk duygusuyla ilgili bir şeyler yapmak için yola çıkar.

19-11/07/titans-2x10-foto1.jpg

TITANS 2. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı Titans'ın yeni bölümü "Fallen" 08 Kasım 2019 Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

19-11/07/titans-2x10-foto2.jpg

TITANS 2. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

Dick (Brenton Thwaites), havaalanında iki polise kasıtlı olarak saldırı gerçekleştirmesinin ardından nihayet huzuru Nevada hapishanesinde bulur. Ama bir gerçek vardır ki; geride bıraktığı kahraman sonsuza dek gömülmemiştir.

Bu arada Rachel (Teagan Croft), kaçak bir kızla arkadaş olur ve onu kanatlarının altına alır.

Titanlar Kulesi'nde Gar (Rtyan Potter) ile Conner (Joshua Orpin) ve Krypto tekrar bir araya gelirler. Ancak Mercy Graves (Natalie Gumede), Cadmus için "Subject 13"ü geri almayı hedeflediğinde Gar kendisini iki ateş arasında kalmış olarak bulur.

TITANS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-11/07/titans-2x10-foto3.jpg

19-11/07/titans-2x10-foto4-1573136453.jpg

19-11/07/titans-2x10-foto5.jpg

19-11/07/titans-2x10-foto6.jpg

"Titans" (DC Universe) 2. sezon 10. bölüm fotoğraf slaytı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin