Batwoman 2. sezon olacak mı? The CW kanalı resmen duyurdu!

The CW kanalının süper kahraman dizisi Batwoman'ın geleceği belli oldu! Batwoman 2. sezonuyla ekranlarda olmaya devam edecek! Yeni sezon detayları...

Henüz ilk sezonunu yarılamak üzere olan The CW kanalının yeni süper kahraman dizisi "Batwoman"dan hayranlarına güzel haber!

BATWOMAN'A 2. SEZON ONAYI ERKENDEN ÇIKTI!

Batman hala ortalarda olmayabilir ancak Kate Kane (Ruby Rose), Gotham şehrinin yeni umudu Batwoman olarak serüvenini yeni sezonda da sürdürecek. The CW kanalından yapılan resmi açıklamaya göre Batwoman 2. sezon onayını aldı. Buna göre dizi 2020-2021 yayın sezonunda da ekranlarda olacak.

Yeni sezon bölümlerinin 2020'nin sonbahar döneminden itibaren izleyiciyle buluşması bekleniyor.

20-01/08/batwoman-2-sezon-onayi-1578464539.jpg

Batwoman'ın henüz ilk sezonunu yarılamamış olmasından dolayı bir sonraki sezonun hikayesi için konuşmak çok erken ancak tek bilinen Ruby Rose'un Bruce Wayne/Batman'in kuzeni Kate Kane/Batwoman rolünde geri döneceği.

Batwoman'ın hikayesi; toplumsal adaleti sağlamak için güçlü bir tutkuya ve doğal bir yeteneğe sahip olan Kate Kane karakterini merkezine alıyor. Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç ve şiddet olaylarının önüne geçmek isteyen Kate'in şehir için umudun sembolü olmadan önce kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başarması da gerekmektedir.

Batwoman'ın ilk sezon hikayesi ise Batwoman'ın süper kahramanlığa ilk adımı atmasına ve uzun zamandır kayıp olan ikiz kardeşi Beth Kane (Rachel Skarsten) ile verdiği mücadeleye odaklanıyor. Kaçırılmasının ardından başından travmatik olaylar geçen Beth artık Alice kimliğini benimsemiş olup Gotham'a geri dönmüştür. Kendisini terk ettiğini hissettiği kişilerden birer birer intikam almak istemekte olup Kate Kane de bu listenin ilk sıralarındadır!

20-01/08/batwoman-izle.jpg

BATWOMAN'DAN MEMNUN EDEN REYTİNGLER!

Ruby Rose'a Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott ve Elizabeth Anweis gibi isimlerin eşlik ettiği Batwoman şu ana kadar elde ettiği izlenme oranları ile 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.35 reyting ve 1.31 milyon izleyici ortalamasını elde etmiş durumda.

Kanalın mevcut diğer dizileri ile karşılaştırıldığında Batwoman'ın her iki kategoride The CW'nun en yüksek dereceli ikinci dizisi olduğu görünüyor.

Batwoman'ın 2. sezonu için şimdilik pek detay yok. Kış arasına giren Batwoman sezonun 10. bölümü "How Queer Everything Is Today!" ile 19 Ocak 2020 Pazar akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

"Batwoman" (The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin